Föreläsare Miranda Kvist

Jag älskar att föreläsa och har över 6 års erfarenhet av föreläsningar och workshops. Välkomna med förfrågan till miranda@teamnordictrail.se!

”Upplevelser växer på träd” Inspirationsföreläsning 50 min

En föreläsning som inspirerar till nya utmaningar och rörelseglädje – Alla kan vara med! Miranda är ”Årets Ledare” i Sveriges stora löpartidning, har blivit utnämnd till en av Sveriges mest vältränade doldisar och även namngiven som ”TrailDrottning” i Tv4.

Miranda älskar rörelse och är en upplevelsefantast av rang. Vad är det som får henne att röra sig? Vad motiverar och inspirerar henne? Kanske kan hennes inspiration smitta av sig till dig! Miranda utför utmaningar i löparskor på över 17 mil i bergen. Lopp som tar över 2 dygn att genomföra! Oavsett om du tycker om löpning eller inte är hennes synsätt på liv och upplevelse något som alla kan ta med sig i sin fortsatta framfart i livet.

Miranda Kvist är även VD och grundare av Team Nordic Trail som levererar träningsgrupper i hela Sverige, är sin egen resebyrå och arrangör av stora löptävlingar. Lyssna på hennes knep om hur du får ihop träningen tillsammans med kopiösa mängder arbete.

Jag föreläser på hälso/träningsevent, friskvårdsdagar, inspirationskvällar och mycket mer.
Hör av er så syr vi ihop något unikt för just er grupp!
Pris 5 000-10 000  kr ex moms.

Vill du höra mig föreläsa? Följ mig på gärna på Instagram på @mirandakvist eller @teamnordictrail

_DSC4347