Lämnar Schweiz och SwissAlpine

…med ett leende. Vad annars?

Jovisst hade jag jobbiga stunder igår, men om jag skulle göra om det? Absolut! Då skulle jag dessutom satsa järnet! Ni kommer höra sedan när romanen kommer, jag var hyfsat förvirrad under gårdagen lopp, trodde jag hade avverkat det värsta innan det dök upp.. Haha.

Men jag mådde bra i stort sett hela loppet, jag lämnade aldrig mitt bekvämlighetstempo riktigt då jag aldrig visste vad som komma skulle, eller hur höjden skulle kännas osv. Men det gick ju bra det med ;)

Nu bär det av med Bernina Express till Italien; alltid på språng! Ska bara ner för backen till tågatstationen, aj aj.. Fick nog av nerförsbackar (!) igår.

20110730-095354.jpg

20110730-095408.jpg

4 Comments

  1. Så vackert!! Jag blir så sugen… en vacker dag ska jag också!
    Grattis en gång till och verkligen bra kämpat!

  2. Fasiken vad härligt! Ska bli spännande med den nya berättelsen från Swiss.

  3. Tanja

    Vad du är fantastisk, jag har inte haft tillgång till att surfa i drygt två veckor och har verkligen saknat din blogg, har endel löparbloggar jag måste avverka varje dag och din sparar jag till sist jämt för att ha det bästa kvar! Vad kul jag har haft idag till morgonkaffet när jag läst vad du gjort de senaste dagarna, hur mycket du inspirerar mig, jag springer själv inte dessa distanser som du är uppe i, men jag ger mig ut på mina 8-12 km rundor mycket tack vare dig. De fina orden du fick från några som var med i sommartåget tror jag att alla som läser din blogg håller med om. Fortsätt att vara precis som du är, du förmedlar så mycket livsglädje och ”jäklar anamma”.

  4. M

    Jag blir så otroligt imponerad och inspirerad av dig Miranda! Du är helt otrolig i allt du klarar av! Vilka fantastiska landskap du måste ha sett under loppet. Ser framemot romanen, och att själv kanske någongång ta mig an nåt sånt där :)

Comments are closed.