Sommarlöparkläder

Tjoho! Nu har jag fått massor av frågor på sommarlöparkläder, vad ska man ha ?

Som ni vet så samarbetar jag med Craft; och jag är märket troget. Inte för att jag ogillar andra märken, utan för att Craft är verkligen det som funkar för mig. Redan innan det samarbetet drog igång kanske ni minns att man oftast såg mig i deras kläder? Jag testar och utvärderar deras produkter, samt arbetar för dem på mässor vid olika tillfällen.

Flera har undrat vad detta är för linne?

 Det ör en Craft PR Singlet W och går att hitta hos återförsäljare som tex Runners Store. Det är inte bara fantastiskt snyggt utan även mycket funktionellt. Jag har kört mina svettiga långlöpningar på 40-50km i dessa linnen, och jag känner mig alltid i gott skick; aldrig överhettad. Stort tips.

Sedan till shortsbiten; om det är något som är viktigt för mig (som för många andra) så är det att de korta tightsen INTE åker upp. Eftersom jag inte har mellanrum mellan mina lår tenderar vissa tights att åka upp och skava, exempelvis mina korta SOC-shorts. Det orkar man inte med till slut, när det bränner like hell fastän man har smörjt vaselin.

Så jag håller mig i dagsläget till 2 par korta tights. Craft PR Fitness Shorts W eller förra årets modell av Craft AR Fitness Shorts W. (De senaste har aningen längre ben) Inget av paren åker upp mellan låren, och så är de breda i linningen och sitter bekvämt. Skaver aldrig. Jag bär dem så mycket att jag till slut får se ut såhär resten av sommaren…

Dessutom är det himla viktigt för mig att kunna få med mig iphonen när jag springer, så den slänger jag i en zippåse (bra tips!) och stoppar i shortsens sidofickar (stora nog att rymma en stor telefon, hett tips).

Eftersom jag är bloggare så vet jag att det är en fin linje mellan att göra reklam och ge tips. Då frågorna utryckligen undrade över dessa linnen och shorts är det dessa som blivit presenterade. Dessa produkter kan jag verkligen rekommendera och det finns en anledningen till att ni alltid ser dem på mig :-)

Förresten, nu är Sommartåget uppe på Facebook. Välkomna.

Här hittar ni också vätsketips.

Hoppas ni alla får en fantastisk dag!
Har ni fler produktfrågor?

15 Comments

  1. Anna

    Perfekt! Blir en sväng till runners idag :)

  2. Elisabeth Nilsson

    Hej,

    Jag ska köpa nya löparskor och har provat hur många som helst. Men först igår hittade jag ett par på löplabbet som satt riktigt bra på foten. Mizuno Elixir 6. Har du någon spontan kommentar på dessa skor? du som har koll liksom :) Jag har tidigare sprungit mycket i ett par hel odämpade skor så jag gillar dessa eftersom de är lite mitt emellan och funkar för mängdträning såväl som korta snabba pass.

    Vore tacksam för svar!

    Spring på ;)

    • Miranda Kvist

      Ojoj igen rak kommentar på dojorna, men jag vet att min vän Lina (linastraningsblogg.blogspot.com) kör med Mizuno och älskar dem. Men jag kan i alla fall meddela att jag ÄLSKAR ”mellandojor”. Mina DS Trainers använder jag mest av alla skor; just för att de ger stöd men är inte för tunga. Så de blir tillräckligt lätta för snabbdistans men ändå tillräckligt mycket stld för mängdträning. Smidigt som fan :-)

      Jag ska slänga upp skoinlägg, flera som frågar efter det!

  3. Har du något tips kring vad för pryl/armbad/sak man kan ha sin iphone i? Förut om zip-påse då ;) Om man vill lyssna på musik exempelvis eller snabbat få fram den.
    //Karin

    • Miranda Kvist

      Dem var snygga! Men jag har tidigare kört med både Nike och Adidasshorts men inte riktigt fastnat. Men absolut fina :-)

  4. Mia

    Oh jag är så träningssugen ska du veta. Surfar runt och letar inspiration… En kvällsrunda! Över en vecka sedan jag fick ta en helt vanlig kvällsrunda. Tortyr…

  5. Josefin

    Hej!
    vad gör du för att undvika div. blessyrer och skavsår när du springer längre? Jag får alltid skavsår vid armarna trots t-shirt, har du ngt hett tips:)?

    • Miranda Kvist

      Jajamen! Vaselin!! Smörj inför passet; köp en tub på apoteket :-)

  6. Ett par sådana shorts ska jag köpa! Tack för tippset! Och du ska veta det. Du är bara BÄST ! Har aldrig fått så mycket inspiration som jag fått från dig. Tack vare dig har löpningen tagit mig till oanade höjder. Jag tror att jag kan! Tack!

    • Miranda Kvist

      Men åhh!!! TACK!!!! :D :D

  7. Sofie

    Hej Miranda!
    Att springa är bland det bästa jag vet, men har tyvärr inte många vänner som delar denna åsikt. Faktiskt, inga alls. Sitter avundsjuk och läser om dina löparäventyr med diverse träningskompisar/gäng. Vet du var en 18årig tjej som springer allt från 5-15 (iaf snart 15..) km och bor i Malmö kan hitta likasinnade? Blir att tvinga ut kompis efter kompis i löparspåret och visst är det mysigt det med, men när denna vill avbryta efter 2-3 km och vända hem blir inte stämningen alltid på topp.. ;) Har kollat runt lite på funbeat men det verkar mest som att det är män 40+ som hänger där och springer i 4:30 fart medan jag håller mig på 5:30-6:00 tempo.

    Tips på sidor eller grupper eller bara allmänna tips? Känns som man måste vara ”pro” för att gå med i någon förening också.. :(

    Kram! Tack för all inspiration!

  8. E

    jag skulle gärna vilja höra lite mer om vilka olika sorters skor du använder. vad jag förstår det som så har du ett par ”snabba” skor och ett par som du springer längre med (och kanske ett par tävlingsskor?), och jag skulle vilja höra lite mer om vad som skiljer de här skorna åt, vad det är som gör de andra skorna ”snabbare” och sånt. Om du är orolig för reklam kan du kanske hoppa över att nämna vilket märke på skor du har och bara berätta egenskaperna? Det är en djungel av löparskor där ute, och för en som är relativt nybörjare är det inte så lätt att veta vad som gäller ;)

    vill också passa på att tacka för inspiration! Jag har alltid varit lite ”rädd” för längre distanser och varit dålig på att träna regelbundet, men du förmedlar sån löparglädje att det är svårt att inte vilja gå ut och springa! haha :) så nu har jag tagit tag i min träning och har som första mål att springa en mil utan att vilja lägga mig ner och dö, men mitt stora mål är att någon dag springa ett marathon (eller t.om. längre..). Men det bästa tycker jag är att jag tycker verkligen det är kul att springa nu! Så jag ville bara säga tack, för det är till stor del tack vare dig och din blogg! :)

  9. Camilla

    Tack för tipset! Ja har också lår som ”går ihop” och har trott attthights är att glömma i kortare modell. Men nu ska ja ge mig ut å leta å ge dom en ny chans. Så kanske de kan bli lite roligare å springa på dom varma o soliga dagarna:)
    Tack för en grym blogg, masa inspiration!

Comments are closed.