Terrängtorsdag

Det har inte gått många dagar sedan Ursvik All In, men ikväll var jag tillbaka i terrängmeckat!

Julia, min ”torsdagslöpar-lugna-runda”- kompis är uppvuxen på andra sidan stan och jag försöker sakta men säkert visa henne Sumpans läckerheter. Vi började med 5km-spåret förra veckan och ikväll 10:an.

Vi tog det lugnt dit, runt och hem. Benen pendlade på obehindrat och pulsen var otroligt låg, dock känns det fint med morgondagens vilofredag. Tre dagar på rad nu, och bland annat rätt tuffa intervaller.

20110714-073908.jpg

20110714-073924.jpg

Samtalsämnen avhandlades ett efter ett och passet var över lika fort som det började! Så tack för ännu en skön runda Julia, perfekt en kväll som denna!

Summa: 16km, 1h34min, tempo 5.57

Och precis när jag promenixade några hundra meter hem (för att jag hade jämna fina 16km och inte ville ha 16,3km ;) och försökte åstadkomma detta lilla blogginlägg så får jag höra ”Bra blogg!” och jag tittar upp och möts av två leende tjejer. ”Vaa? Tack! ”

Lika snabbt som de hojtade till, lika snabbt försvann dem. Tack kära snygga främlingar, så glad jag blir! Alltid lika förvånad, men alltid lika kul!!

Så en bra kväll med andra ord!

3 Comments

  1. Sussi

    Det var jag och en kompis som du mötte! Du är en stor inspiration för en fotbollstjej som försöker lära sig att tycka om att springa utan boll.. Så självklart ska du få veta det! Keep up the good work!

    • Miranda Kvist

      Hejsan Sussi! Haha vad roligt att ni hojtade till :-) Vad kul att du gillar bloggen och stort lycka till med din framtida löparkarriär; är du Sumpanbo? Isåfall kanske en milstolpe kan vara Iformloppet som går i Sumpan 17:e augusti, 5 eller 10km! :-)

  2. Julia Alm

    Även om jag inte tar mig runt med samma lätthet som du så går desto lättare mentalt eftersom tiden flyger iväg när man pratar mycket. Tack för att du visar mig nya trakter :)

Comments are closed.