JAG ÄR ETT VRAK

Tack för alla gratulationer, ni är helt fantastiska med all pepp! Jag är lycklig men samtidigt ett vrak!! Har ont överallt och är illamaende konstant.

Haha.. men jag hade inte kunnat springa snabbare an vad jag gjorde.. sprang mitt absolut yttersta idag och slet fran start.. vid 28km var jag mer sliten än vad jag var efter Stockholm Marathon.. kanske för att jag öppnade forsta halva med 1.39..

Ah guld att fa komma i mal…
Längtar efter att fa publicera bilder och satta loppet pa prant, jippi!!!

TACK FOR ALL PEPP!!!

36 Comments

 1. FANTASTISKT BRA!!!!

  • Miranda Kvist

   TACK ANDERS FÖR ALL PEPP!!!!!!!

 2. Grattis! Otroligt starkt! :)

  • Miranda Kvist

   Tack Claes!! :-)

 3. Mats

  Grattis! Grymt jobbat!
  Jag har följt din blogg helt anonymt ett tag nu. Skrämmande nog kände jag igen dig på 10 meters håll innan jag passerade dig nånstans vid alexanderplatz tror jag. Det kändes peppigt, nästan som att se en kändis… :)

  • Miranda Kvist

   Hahahah! Vad bra att man kunde bidra med pepp då ;) haha folk brukar känna igen mig på trollhåret!

   Hoppas du också fick till det i Berlin??!

   • Mats

    Ja, det var kul att se dig. Hade du inte haft lurar hade jag nog sagt nåt.

    Oja, jag är mycket nöjd. Det var min första mara så jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta, men satsade ändå på 3.20 som måtid. Efter en stentuff slutspurt gick jag i mål på 3.20.00. Inte illa pinkat.

 4. Odd Inge

  GRATTIS! STARKT JOBBAT:))

  • Miranda Kvist

   ÅH tack!!

 5. Ullis

  Fantastisk prestation!!! Du fixade drömgränsen, njut av att vila och äta de kommande veckorna. Du är bäst när det gäller!

  • Miranda Kvist

   ÅHH tack Ullis!! Jag ska, det ska jag verkligen :-) :-)

  • Miranda Kvist

   Åh vad snällt sagt :-) Tack!!

 6. Johanna

  Grymt bra! Stort grattis. :-)

  • Miranda Kvist

   Tack Johanna :-)

 7. Linnea

  Riktigt stort grattis!!! Det är ju fantastiskt!

  • Miranda Kvist

   Weei tack Linnea!!

 8. Alexandra Eriksson

  Verkligen stort grattis! Jag undrar om du skulle kunna skriva om varför man mår illa efter att ha tagit ut sig på ett långlopp. Jag gör ALLTID det efter stora lopp, när jag riktigt tagit ut mig och det är så opraktiskt, man vill ju kunna fylla på med energi! Kramar

  • Miranda Kvist

   Haha jag har aldrig i mitt liv mått såhär uselt, men säkert också för att jag tog ut mig värre nu än någonsin..

   Varför? Jadu. Man pressar gränsen för vad man pallar antar jag och det i kombination med gel/sportdryck sätter nog hela systemet i obalans antar jag. Så man får lida, men det är väl värt det i efterhand :-)

 9. DU ÄR GRYM!!! HEJA!! :*

  • Miranda Kvist

   Åh tack snyggo!!

 10. Mustafa

  Grattis Miranda, Regalskeppet Vasa, Kvist ;-)

  • Miranda Kvist

   HAHA! Tack :D :D

 11. elsa

  du är så himla duktig! GRATTIS! :D:D det ska bli kul att läsa nästa ”lopp-roman”!

  • Miranda Kvist

   Hehe den blir låååång! Tack :-) :-)

 12. Mia

  Skriv människa! Skriv! :D

  • Miranda Kvist

   Haha.. får man landa i Sverige först :P

 13. Grattis! Ser verkligen fram emot att få höra om loppet och se bilder! Vilken supertid!

  • Miranda Kvist

   Åh tack Marre!! Det kommer :-)

 14. Helena

  Stort GRATTIS!!! är galet impad av dig. Så sjukt snabb du är, fan jag klarar ju inte ens att springa så snabba korta bitar som du gör på en hel mara. *skratt*. vila nu;)

  • Miranda Kvist

   Jag lovar, jag trodde aldrig jag skulle springa såhär snabbt på en mara. Förr pallade jag inte det här tempot i en mil.. så ja, man kan komma framåt!! :-) :-)

 15. Mikaela

  Stort grattis!!!

  • Miranda Kvist

   Tack Mikaela!

 16. Leena

  Grymt bra jobbat!!!!
  /Leena

  • Miranda Kvist

   Åh tack Leena!!

 17. karin

  Grattis du är helt otrolig njut av vila ett tag.
  Kramar

Comments are closed.