Tack och NU KÖR VI

TACK FÖR ALL PEPP!!!!

Efter att ha varit utan närverk i över dygnet (nagat typ av rekord?) sa blir det första jag laser namligen 97 stycken peppande kommentarer! Förstar ni hur motiverad man blir da!!!!

Finns massor av bilder jag vill slanga upp men inte lyckas da hotellets internet valt att dö, vem vet det kanske dyker upp igen.

Gardagen spenderade vi pa mässan, och sicken kansla. Jag gillar Berlin! Staden andas marathon! 40.000 löpare! Pastaparty och mässa pa en gammal flygplats, otroligt häftigt.

Därefter letade vi upp vart hotellrum som visade sig vara en lägenhet och bade billigare och fräschare än vi förväntade oss – jajamen, man tackar! :-) Innan vi mulade en varsin gigantisk pizza (vitargo vad ar det?) och dackade fullständigt.

Morgonen bestod av en anordnad ”Breakfast Run” pa 6km fran Charlottenberg Palace till Olympiastadion med efterföljande bjudfrukost tillsammans med massa löpare. Flera hundra. Vilken glädje, vilken gemenskap, sa manga nationer! Finns det nagat som enar manniskor mer an sportevenemang? Vi var nära att välja bort det men tur var det att vi inte gjorde det, för där om naganstans började verkligen löpargladjen växa i magen!

Efter lang powernap mellan 13 och 15 sa kom vi till slut upp och ivag till ett mycket trevligt anordnat pastaparty pa svenska ambassaden har i Berlin. Mycket uppskattat! Jag at two gigantiska pastatallrikar och visst, vissa sager att pastaladdning ar en myt – men det brukar funka for mig. Om inte annat sa ar det ju forbannat gott.. och med en ohygglig mangd parmesan..

.. och snart star vi inför de sista förberedelserna. Satta fast chipet och nummerlappen, lagga fram kladerna och grejerna, peppa.

JAG AR LADDAD; JAG AR PEPP!!

Jobbar mentalt infor imorgon. Ga ut och ha kul och köra jarnet. Köra mitt race. Bita ihop. Bli koma-trött. Ha min dag. Hoppas hoppas.

Jag visualiserar hur jag far dacka efter mallinjen som en forstord sak men anda lycklig. Fa skrika av gladje och fa blogga upp en helt galen tid. Vore fantastiskt, NU KÖR VI!!!

Starten gar 09.00 imorn sa innan halv ett sa vet vi hur det har gatt. LÄNGTAR!!!!

Men usch sa nervös jag ar. Och laddad. Nervös och laddad.

TACK FOR ALL PEPP; NI AR BAST

10 Comments

 1. Lycka till! Du är grym, å du kommer klara detta alldeles fantastiskt bra! O grym blogg har du också:)

 2. Kajsa

  Lycka till!

 3. Maria

  Lykke til, dette klarer du!!!

 4. Gör mig inte besviken nu – kör hårt på Tibro Marathon

 5. Jag har tamejfan tävlingspirr i magen jag också… Visst sjutton kommer du nå ditt mål. Du har det i kroppen. Lita på det och bara mosa på. Ser fram emot att få gratta till nytt pers om några timmar!

 6. Alexandra Eriksson

  Hejsan Miranda! Först och främst LYCKA TILL! Du kommer klara det asbra, det vet jag!

  Jag har skrivit förut – vi sprang vårt första marathon i samma lopp du och jag, och vi är lika gamla :D Nu bor jag i England och jag vill tipsa om ett askul lopp jag sprang igår: ”The Wolf Run”.http://www.thewolfrun.com/info/

  Det involverade simmning tvärs över en liten damm (såklart utan att byta/ ta av sig kläder haha, i med skor och allt bara!), halvmeterdjup lera, samt byggda och naturliga hinder. Har aldrig sprungit en roligare mil – tog en timme trots hög löpfart :D Så jäkla kul. Är du pepp? Nästa går 7e April. (Vattnet kommer att vara så jäkla kallt!)

  Kramar, Alexandra
  Alexandra

 7. Marie

  Miranda; jag är också nervös, laddad, taggad….fast å dina vägnar; helt sjukt! :-) Kör hårt! Ska tänka på dig hela vägen in i mål :-) Kram Marie

 8. Det borde innebära att du håller på att springa just nu… håller tummarna för dig!! :D

 9. Lina

  BRA JOBBAT!!!! Såg den fina tiden, NYC nästa då :D Grattis!!!

 10. Jennie

  Grattis!!! Såg att du klarade tiden! Ska bli kul att höra allt om din upplevelse.

Comments are closed.