På plats på Löplabbet

Strax dags att föreläsa på Löplabbet i Göteborg!

Det är nu man ska hitta ett inre lugn och gå ut och rocka?!

20111017-050948.jpg

6 Comments

 1. Cecilia

  Hej
  Är precis hemkommen från Löplabbet och din och Mirandas föreläsning. Oerhört inspirerande tycker jag! Jag vill mer än vad jag gör idag – ca 3 löppassi veckan, mellan 5-10 km varje. Men jag har svårt att hitta det utmanande målet och utmaningen? Vad kul finns att sikta på egentligen. Har sprungit Varvet några gånger, Midnattsloppet, Blodomloppet mm.
  Några tips?

  Hälsar
  Cissan i Göteborg

  • Miranda Kvist

   Hejsan Cissan! Vad roligt att du blev inspirerad! Det finns massor av lopp – massor! Kolla exempelvis på http://www.funbeat.se/races/ och sök efter lopp. Vill du springa terräng, fjäll, asfalt ? Det finns hur mycket som helst! :-)

 2. Marie

  Sååå underbart kul att se dig igen! Ni, dvs. du och Susanne, var grymma och som vanligt entusiasmerande och charmanta. Syster och jag planerade äventyr hela vägen hem :-) Ser redan fram emot att se dig igen och då gärna i löparkläder. Kram!

  • Miranda Kvist

   Åh Marie, underbart att se DIG! Ditt leende gjorde så mycket, du sprider sådan glädje :-) och jag ska hålla alla tummar jag har för ditt knä!!

   Vi måste ses snart igen tycker jag härliga kvinna! :-)

 3. Malin

  Hej!
  Riktigt inspirerande att höra er båda! Kul att se dig i verkligheten efter att ha läst din blogg under ett halvår och följt dina äventyr, kändes lite som att se en bekant :) Skulle så gärna vara lika skadefri som dig och kunna ge mig ut på längre turer, älskar att springa men får ofta ont i knäna..några tips?
  Tack för mig,
  Malin

  • Miranda Kvist

   Hejsan Malin!

   Åh tack, vad roligt att du gillade föreläsningen! :-)

   Aj aj, kör du någon alternativ träning för knäna? Flera vänner kör just styrketräning för knäna, det skall hjälpa. Även vattenlöpning kan bygga upp, och alternativträning som cykling. Men även att slopa intervallerna och tiderna och bara springa lugnt och bygga upp är viktigt. Har du rätt skor dessutom, eller kan du behöva ilägg??

Comments are closed.