God söndagsmorgon!

Men det är ingen god söndagsmorgonen.. När jag äntligen tillåter mig själv att springa flertalet dagar efter att knät slutat göra ont vaknar jag upp (för första gången denna höst/vinter) med täppt näsa och antydan till halsont?!! Hallå vad tusan :(

..och nu börjar jag faktiskt bli lite frustrerad. Det känns som om jag knappt tränat de senaste veckorna.. Och jag saknar mitt tränande jag.

Jag saknar massiva träningsveckor och känslan av att man kan träna hur – mycket – som – helst..

Så nu börjar tålamodet rinna av mig. Kämpa Miranda!!

20111218-113139.jpg

10 Comments

  1. Så kjedelig! Men husk at det er vanlig å være syk 3-4 ganger i året. Har vært syk 1 gang i år selv og venter bare på det, men det er kjipt uansett..

  2. Blä vad fisigt! Jag är också krasslig och lite less. Tröstar mig med att jag sällan är förkyld så det är väl bara att lyssna på kroppen och vila! Ett tips är att dra i dig massor med C-vitamin! Jag kör vanligt C-vitaminbrus, 2 tabletter i ett glas vatten några gånger om dagen. Å om det är bra eller inte vet jag inte men jag brukar kvickna till mycket snabbare då! =) Krya på dig!

  3. Kajsa

    Krya på dig! Bättre att vara sjuk nu än i januari men jag förstår att du är frustrerad:)
    Ha en bra söndag!
    Kram Kajsa

    • Miranda Kvist

      Haha.. heeeeelt rätt :-) Tack Kajsa!

  4. C

    Fast se det som ett tecken att din kropp behöver vila. Passa på att njuta av att julen närmar sig och att du kanske hinner med mer julbestyr….ta hand om dig och god jul!

    • Miranda Kvist

      Tack och detsamma :-)

  5. Buuu! Jättetråkigt men brukar ju tyvärr ofta bli så när man ”ändrar livsstil”, förkylningarna attakerar och tänk vad mycket frisk luft du missar pga utebliven löpning. Tror den dödar bacillerna rätt bra annars! Krya på dig!

  6. Krya på dej kompis;-) Förhoppningsvis blir det inte så allvarligt. Du är snart på benen igen!

    • Miranda Kvist

      Tack kompisen :-)

Comments are closed.