Nu börjar det dra ihop sig

Snart jul!

Knappast massa julstress i den här bloggen. Bara massa synd om mig själv för att jag inte kan springa liksom. Stabilt. (Och återigen kära bloggläsare – starkt jobbat av er! Att hänga med i en träningsblogg vars bloggskribent tränat 2 (!!!!) gånger de senaste 3 veckorna är starkt).

Jul är i alla fall inte ett stressmoment i mitt liv (än?) utan jag ”tar det som det kommer”. Jag tycker det ska bli jättemysigt att börja julstöka med familjen min under morgondagen och fira loss på lördag. Julstämningen har infunnit sig bara de senaste dagarna när snön bemödades dyka upp.

Sakta men säkert börjar vi närma oss nytt år också och 2012 (det är då det händer!!) kommer snart vara aktuellt. En intensiv vår under 2012 har jag framför mig, just the way I like it.

20111222-084000.jpg

Flera små projekt som kommer bli avslöjade. Ska förutom mitt nya (tuffa och tidskrävande) träningsschema även börja en kvällskurs i retorik och en distanskurs i idottsvetenskap. Föreläsa om träningsglädje och börja coacha mina första riktiga nybörjarlöpare. Och så jobba en massa också förstås.

Och skapa fler löpartåg. Både i Stockholm och i Jönköping. Och så skulle jag vilja några fler saker också, men tyvärr är tiden begränsad till endast 24h om dygnet. Jag misstänker att jag lika gärna kan kasta ut tv-apparaten nästa vår utan att notera det.

2012 kommer bli ett bra år. Riktigt bra. Om du har någon bra ide/projekt du skulle vilja ta med mig så maila mig till info@mirandakvist.se.

Det som började som en blogg om löpning jan 2010 har råkat bli en inkörsport till hur mycket roligt som helst!

Som Järnmannen brukar säga. Living the dream :-)

5 Comments

 1. Riktiga fans är väl med i både med- och motgång, eller?? Hi hi hi…

  • Miranda Kvist

   ”Fans” ?! Wow!!!! :-)

   • What else?? Vänner?? Näää…trist… Fans ska det va!

    • Va dumt det blev. Missförstå mej rätt… Vänner e förstås guld !

 2. Jag har inte läst bloggen de senaste tre veckorna…

  Va – har du TV? Min åkte ut för tio år sedan – den tiden och de pengarna satsar jag på idrott i stället ;-)

Comments are closed.