Söndagssumma kardemumma

Lite crazy helg som flugit bort alldeles för snabbt. Mycket lycka och glädje i ett helt störtskönt gäng!

Tänk att vårat tåg har utökats till hela 50 pers denna gång, och 43 som hängde med över till ön och festade loss hela natten! :-) Tågen blir bara större och större.

Ni ska få alla smaskiga detaljer imorn förstås..nu är det dags att runda av helgen.

God söndag på er vänner!

Boka upp er de två sista helgerna i juli måndag, för någon av dem går garanterat Sommartåget.

Välkomna att anmäla intresse redan nu :-) 

20111211-160024.jpg

 

9 Comments

 1. Sara

  Jag kommer gärna!

 2. Julia

  Jag blir bara mer och mer sugen för varje gång!

  • Miranda Kvist

   Kom kom kom :-)

   Jag har bokat shape i sumpan på lördag kl 11.00. Kommer du med??

 3. Sommartåget, är det ungefär samma sträcka å så?

  • Miranda Kvist

   Hejsan ! Det blir sannolikt 50km.
   Du är jättevälkommen!! :-)

   • Å hur anmäler jag mig? Här på bloggen?

 4. Det låter så himla lockande! :D Jag har som längst sprungit 16K så det är frågan om jag hinner träna upp mig till Juli, men jag ÄLSKAR utmaningar! Å jag brukar kunna göra saker på ren tjurskallighet om inte annat! ;) Tänker i varje fall träna för det!!! Tar platserna slut fort?

  • Miranda Kvist

   Hej igen!

   Jo jag tror platserna kommer ta slut nu i sommar då vi bara får X antal bäddar. Men ännu är inte allt spikat. Så snart vi spikar så skickar vi ut så man får anmäla sig. Men jag lagrar din emailadress så skickar vi ut ett mail sen när vi ”öppnar” anmälan :-)

   • Tack snälla!!! :D :D :D

Comments are closed.