Tack för omtanken

Vad fina ni är. Direkt är ni där och peppar mig :-)

Som mailet jag fick från Sara ”Du får inte skada dig! Var skall jag i så fall vända mig för träningsinspiration?”

Haha.. så fint. Glad jag blir!

Nej, jag ska banne mig inte skada mig kära vänner. Det här löser vi. Har inte känt av något i knät idag och är hoppfull att det bara var en stunds överansträngning. Ikväll ska jag rulla på en foamroller, strecha kopiöst mycket och lägga upp ett styrkepass för benen.

Snart kommer jag dessutom igång med mina crosstrainingpass och boostar benstyrkan.

Dock står jag fortfarande fast vid löpvila hela veckan ut. Speciellt efter Kajsas peppande och fantastiska kommentar som bland annat innehöll: ”Det är här du inspirerar mig så, ditt sätt att fokusera framåt, våga vilja mycket och hårt kämpa för det. låta förnuftet gå före kortsiktigt löpsug..”  Tack för ytterligare pepp!

Det här löser vi.

En mil färre idag för många fler mil extra en annan dag!

2 Comments

  1. Grymma benpass finns på Träningsglädjes ”Vägen till toppform” facebook sida!

  2. Kör ordentlig core-träning också Miranda, planka, sidoplanka, höftlyft etc.. Förutom stretch var det detta som Naprapaten tyckte att jag skulle fokusera på när jag hade knäproblem. Svag bål orkar inte hålla upp benen lika bra. Är övertygad om att du är bra i ditt knä snart! :)

Comments are closed.