Ellinor står alltid redo

Jajamen. Hon heter Ellinor, min Järnmans cykel. Fråga mig inte varför, han vägrar ändå berätta. Han har nog berättat men jag har glömt, något om en bil?

Hursom. Hon står alltid redo i vardagsrummet nu under januariutmaningen. Han kämpar på. Tävlingen är ju inte död från mitt håll, men jag kör mitt eget race. Långt efter honom. Hetsas inte av de andras träningstimmar utan trivs alldeles fint på jumboplatsen. Beundrar mina starka vänner, för lets face it, jag tränar ju också hyfsat många timmar!

20120112-220622.jpg

Sedan så har ju energin höjts de senaste dagarna så jag kanske knappar in någon timma i helgen? Om jag känner för’t förstås. Annars inte :)

Gläds dock storartat av att jag känner mig mer pepp på träning nu än i slutet av dec/början av jan. Dessutom spökar aldrig knät längre så Duracell är vid gott mod.

Även om jag är typ 10h efter superwoman Suss!

9 Comments

  1. Åh, tänk att få kallas för Superwoman :-) Det har nog aldrig hänt förut ;-)

    Roligt att Alex cykel heter Ellinor. Min heter Elliott. Men varför han gör det är också hemligt ;-)

    • Miranda Kvist

      Hahaha vad är oddsen :-)

      och ja min SuperwomanSuss !

  2. Trivs fint på jumboplatsen? Akta så att du inte kommer sist i New Yörk också. Och så det med träningen – om man räknar bort tiden på maskinen, den med bandet som springer åt dig, så tränar du väl faktiskt egentligen typ ingenting alls?

    • Miranda Kvist

      Men hahaa.. idag är vi elaka ?!

      • Nej inte elak. Men du är ju en väldigt tävlingsinriktad person (som även jag är) och då tyckte jag att det lät konstigt att du var nöjd med jumboplatsen. Den inställningen tycker jag att man ska vara försiktig med annars finns risken att man i onödan nöjer sig med mindre även på tävlingar, exempelvis NYC. Vidare har du, så vitt jag kommer i håg, i tidigare inlägg varit ganska stor motståndare till träning inomhus, löpning på band, träning på gym, alternativträning etc. (vilket delvis även jag är) så jag tycker att du tidigare har sagt en sak men nu har en annan profil, vilket ger ett inkonsekvent intryck. Därför min något skämtsamma kommentar.

        • Miranda Kvist

          Hejsan fredric. Jag ser alltid glimten i ögat på dina kommentarer och de sporrar verkligen tävlingsmänniskan i mig ;)

          Nja.. kanske har det helt enkelt varit ”enkelt” att nöja sig med jumboplatsen för en gångs skull. Det har varit tuffa senaste 2 månader, jag har inte riktigt haft ”the edge” och för att slippa besvikelsen så accepterar jag jumboplatsen denna gång. Men att jag skulle lägga mig platt i framtiden är långt ifrån min grej. Att jag sedan börjat springa på bandet ibland och tränat på gymmet har varit en räddning lite grann de senaste veckorna när det mesta känts tungt. Men nu är jag på väg tillbaka :-)

          • Exakt – om jag är halvdålig på löpning är jag helbra på att få fart på andra med mina kommentarer ;-)

  3. Lina

    Jag vet inte om kommentaren ovan är ett internskämt med ironi jag inte förstår eller om det är ett pucko? Skulle det vara ett internskämt så ber jag om ursäkt för min puckokommentar :) Men hur som haver, det jag skulle säga var att: kan det vara så att Alex döpt cykeln till Ellinor efter Nicholas Cage bil i Gone In 60 Seconds?

    • Miranda Kvist

      Jadu Lina, jag frågar mig samma sak varje gång Fredric kommentarer, men jag kommer alltid fram till att han nog är rätt snäll ändå.. haha även om den senaste kommentaren var på en ny nivå av ironi ;)

      Och du har tusan rätt, jag tror minsann det var något sådant han sa!! Tack!!

Comments are closed.