…och jag kanske inte ska flytta in på gymmet?

Hmm.. ja jag har nästan flyttat dit. Ikväll blev det ytterligare 2h. Hah. Jag vet inte, kan man svettas och ha kul verkar jag fastna för det?

Ikväll var det ju favoritpasset Crosstraining med funktionell styrka. Övningar som vanligt där man ville dö säkert tre gånger innan varvet var klart. Och sedan på’t igen ytterligare ett varv. Sparrade med en ny tjej som hette Sara och vi peppade varandra stenhårt. I Sundbyberg på Crosstrainingen är stämningen verkligen peppande! Jag kände att det var mer ”tävling” och ”kolla på den där” när jag var inne i stan och körde.. men det behöver inte stämma. Bara en känsla.

Svettig, hungrig och på väg hem. Fan. Att det aldrig ska synas riktigt när jag verkligen har tagit i…

20120118-195359.jpg

Sedan körde jag återigen med Mr Bosu-boll. Prehab/rehabövningar. 30sek * 3 ståendes på vardera ben. Darrade rejält efter crosstrainingens hårda benövningar. Bet ihop. Därefter stod jag nere i 90 grader (störtloppsställning) 30sek * 3 på bollen och då darrade det brutalt. Kändes som om jag stod på en vibrationsplatta!

Därefter körde jag även utfallssteg på Bosu-bollen, och sedan ytterligare en runda på övningarna. Obs. Dessa övningar fick Mia för sitt knä; så jag har ännu inte fått några sådana direktiv än från en naprapat – men dessa övningar är stärkande oavsett.

20120118-195406.jpg

Ett fint litet bålpass på 30min fick sedan avrunda kvällen. Ganska trött Miranda om jag ska vara ärlig. Fick ett riktigt löpsug när jag var på väg in i nästa sal. Okej, det är jättekul med pass… men aldrig – aldrig – kommer det då aldrig gå att jämföras med ett löppass. Längtar verkligen men lägger band på mig själv.

20120118-201131.jpg

Väl hemma skuttade jag in i duschen och nu sitter jag med min FANTASTISKA middagslåda. Som jag nämnt många gånger tidigare gör jag två stora batch’er med matlådor i veckan för just luncher och middagar. För känslan av att bara kasta in en god låda i micron, hoppa i duschen och sedan ha rykande varmt mat klar när man kommer ur duschen.. ja, den känslan är toppen. Optimal eftersom man oftast kommer hem sent. Ännu bättre är förstås att ta vägen förbi Järnmannen och få mat, men om jag ska vara ärlig så är det mest motsatsen som sker ;)

Lyxköttfärssås (med creme fraiche alltså), massor av grönsaker och ungsrostat. Smaskens!

2 Comments

  1. Ja man kanske skulle flytta in på ett gym! Rätt överskattat att ha en lägenhet!

  2. Helena

    Hej! Läste lite gamla inlägg då jag inte varit in på bloggen på ett tag. Läser att du har fått ont i knät och försöker rehab träna lite. Var nyss på en intruktörsutbildning där vår ledare sa ”nya rön; stå aldrig i benböj 90 grader, då är påfrestningarna på knät som värst, antingen mer eller mindre men aldrig i 90”. Kolla upp det så du inte skadar dig mer :P

    Jobba på, kul läsning för en löparnörd :)

Comments are closed.