Bästa måndagskvällen!

Det är en otrolig kick att få delge sin historia. De bra bitarna, och de mindre bra bitarna. Prata om överträning, manisk träning och sedan om styrkan att ta sig ut det, blicka framåt, finna träningsglädjen och att springa längre än vad man någonsin trott möjligt…

.. En otrolig kick. Verkligen!. En utmaning att underhålla en publik, få de att tänka till och ta med sig något. 40min som man blottar själen lite grann. Och samtidigt blandar med lite lättsamma skratt. Åh det kändes bra idag! Nervöst i början och sedan kom det där flytet. Så roligt!

Jag känner mig stolt över mig själv. Tänk att man skulle råka bli föreläsare liksom. Tack återigen ni som kom och fyllde upp Alewalds och ni som snicksnackade efteråt. Era fina ord fyller mig med glädje!

20120220-230351.jpg

Efter föreläsningen gick jag, Suss och Järnmannen och mötte upp Pasi som också precis föreläst i närheten. Det blev en rejäl ”After föreläsning” med skratt och träningssnack.

Bra start på veckan !

2 Comments

  1. mia

    Tack för en inspirerande kväll!! Kul att se er live efter att jag följt era bloggar ett tag nu :)

  2. Tack för en inspirerande kväll och trevligt eftersnack! Och jag instämmer med föregående inlägg, kul att se dig live efter att ha läst din blogg ett tag! :) Nu får du komma ihåg mig! ;)

    Kram, Anna

Comments are closed.