Okey, ni behöver inte oroa er

…jag tvingade i mig Spirulina-häxdrycken a’la FearFactory-style och slängde ihop en liten mini-paj. Så det blev bärpaj med grädde idag igen. Gott gott gott.. som för att kompensera det gröna äcklet ;)

Så tänker jag också att knät i alla fall får vila nu när man är sjuk. Positivt ju. Dessutom tyckte lillebrorsan synd om mig så tidigare idag kom han och hämtade massa skräp (läs: ton av äggkartonger och samt massa glas och tidningar) till återvinningen. Värsta lyxen ju.

Mamma tänkte också köra en ”Mammas matkasse” till dörren men jag hade ju tyvärr bunkrat med mat så sent som igår, och om hon hade kommit med ett berg av godsaker hade jag knappast kunnat hantera mig. Hehe.

Så några fördelar med att vara sjuk. Få, men de finns. Och så växer ju träningsmotivationen inombords som bara den. Sitter och roar mig med att bygga träningsprogram till de närmsta veckorna. Vet dock inte vad jag ska sikta in mig på riktigt.. ultra, marathon eller milen. Haha.. ja, mycket kan ändras på kort tid. Utan knä-ont hade jag garanterat kört på ultra, men nu kommer nog fokuset ligga mer på kortare distanser och snabbare kilometer. I alla fall i vår. I höst får ultra ta mer plats.

På tiden man sprang långt…