God lördag!!!

En ursprungsplan var att springa Stockholms Brantaste idag, en tävling som går uppför Hammarbybacken 3ggr. Men på grund utav ni vet (tjatar ju så!!) så låter jag bli. Men jag ska dit och heja istället!

20120519-105828.jpg

Känner mig otroligt utvilad och glad ändå ska ni veta, livet är gott! Totalt tacksam över en ”extra helg” och grymt väder!

Sedan ikväll ska jag dock ge löpningen en chans, jag kruppar ju av att ha så här sjukt fräscha ben.. Älskar känslan av lite möra ”efter-tränings-ben” ju.. Så jag drallar väl iväg ett intervallpass oavsett vad. Och imorn får jag väl cykla ståendes igen hahhaa… Jag dör. Varför måste jag behöva ha en blogg och bjuda på detta?!! ;-)

3 Comments

 1. Sjukt snygg header! Ha en toppdag :)

 2. Maria

  På ett cykelforum har jag fått tips om Alcosanal som kan köpas på apoteket, den ska snabba på läkningen och lindra klådan vid skav.
  Utan att veta exakt var skavet sitter så har jag också fått rådet att använda silikonbaserat glidmedel under själva cyklingen för att undvika att skav uppstår, kanske kan vara en god ide inför VR.

  • Miranda Kvist

   Hejsan Maria! Tack för tipsen!! Jag är fortfarande helt sjukt chockad över skaven eftersom jag hade noll problem vare sig innan eller efter VR förra året… men nu jäklar, här ska införskaffas allt :D

Comments are closed.