Sommartåget närmar sig med stormsteg!

Godmorgon!

Wow, man kan knappast förstå att vi snart är i Midsommarveckan. Det betyder att det snart är endast en månad kvar till Sommartåget. Tjoho! Sommartåget närmar sig med andra ord med stormsteg, och som det ser ut nu så blir det ett himla stort tåg!

Vi kan ännu skramla ihop några fåtal sängplatser, så om det finns intresse att följa med tåget så är ni varmt välkomna. Gör som ett 50tal andra löparnördar och häng med! ;-)

För er som inte känner till det är ju Sommartåget det event vi anordnar på Visingsö med ett halvårs mellanrum hela tiden. Större och större tåg går av stapeln, och alltid sjukt roliga! Ser mer info nedan:

Sommartåget till Visingsö

Ett populärt löpartåg på upp till 45km. I samlad trupp springer vi från Jönköpings Central 18km till Kafé Kackel för ett första gemensamt fikastopp. Vi lämnar Jönköping med en vacker vy över Vättern till vänster om oss. Stämningen är på topp. Därefter rundar vi Landsjön i anpassat tempo (valet står mellan Snabbgruppen och Partygruppen, den senare går i backarna för att spara sig till kvällens dans). Fokus ligger på det sociala, och i tåget flockas både elitlöpare och nybörjare, alla med samma positiva upplevelse med sig efter helgen. Är distansen för lång finns möjlighet till följebil. Ett snabbt glass-stopp görs i Ölmstad innan vi närmar oss ett pittoreskt Gränna med vacker vy över Vättern. I väntan på färjan avnjuts en kaffe eller en polkagris i gott sällskap. Färjan tar oss över till Visingsö – Vätterns pärla – med imponerande historia, bedårande natur och härliga stränder.

Väl på Visingsö bor vi på Wisingsö hotell – och konferensanläggning alternativt i eget medhavt tält. Buffé bjuds upp till alla starka, tappra löpare, och därefter slår vi våra klackar i taket långt efter att solen gått ner…

För mer info, kontakta susanne@persgarden.se eller info@mirandakvist.se.

/ Sommartågskommittén

http://www.facebook.com/Sommartaget 

10 Comments

  1. Anja

    Längtar !!

    • Miranda Kvist

      Jag med!!

  2. Jag tycker att vi skall satsa på någon form av klädkod i Partygruppen i år Miranda! :)

    • Miranda Kvist

      Taget!!! Superhjältar??

      • Kanske vore något… Spindelmannen känns som en given barfotalöpare :)

  3. Fia

    Låter som att det kommer bli en trevlig tripp. Längtar tills jag orkar springa mer så att man kan hänga på att roliga tävlingar och utmaningar som finns överallt.

  4. Ida

    Jag gillar klädkod! :-D

  5. Jan-Erik

    Måste hoppa över sommartåget då jag springer i Jämtlandstriangeln den helgen. Men ser framemot ett nytt Jultåg. :-)

  6. Håkan

    Julgransbelysning funkar ju inte så bra i Juli så har några andra idéer till Sommartåget.

  7. Sofie

    Kan man hitta mer info om detta event någonstans? Pris, datum mm? Låter jättekul och som en bra chans för mig som ny Jönköpingsbo att hitta människor med samma intresse för löpning! :)

Comments are closed.