Okej, snart tar min karma slut?!

Ibland blir jag värsta pessimisten, då funderar jag på när min goda karma ska ta slut liksom. För alltså, jag befinner mig i Granada och har precis ätit lunch med Pablo och Ursula från Sportlab. Otroligt trevligt! Och nu är jag på hotellet, och det är varmt och.. Ja det är berg runtomkring hotellet. Och ja, vi ska diskutera möjligheten till träningsprojekt.. Och ja, alltså tametusan just nu har jag sjukt god karma??? Eller som Suss brukar säga, man skapar sig sina möjligheter.

Mina vänner. Just nu skapar vi möjligheter eller hur! Ni ska få veta mer inom kort, visst låter det spännande? :-)

20120709-155008.jpg

20120709-155029.jpg

2 Comments

  1. Yeah, så sant, man skapar sig verkligen möjligheter och framtiden! Ett av mina missions

  2. Great Article! I have already been searching for this tonight and sooo want to get an email or even the updates on this article. Stay in touch!

Comments are closed.