Del av utrustningen klar!

20120808-215941.jpg

Idag har jag träffat världens sötaste nyfödda Malte igen. Förtrollad 3h senare kom jag på att jag hade packning att göra, tvätt i tvättmaskinen, och ja, middag att äta. Helt förtrollad. Vilken sötnos! Gudmor Miranda är stoltast i världen!

Hursomhelst. Strax innan så införskaffade jag i alla fall en kompass och ett 1a förband till helgens tävling. Och från vinden har jag kånkat ner vinterlöparkläderna. Man ska ju ha en långärmad underställströja med sig. Så jag tänkte helt sonika väga alla jag har och ta den som väger minst – nördigt eller hur??!

20120808-213713.jpg

Ryggsäck är min nya Salomon Advanced skin. Flera som undrat vad det är för ryggsäck jag har nuförtiden. Min gamla North Face har äntligen fått pensionera sig efter många mil ihop! Nackdelen med den var att jag inte hade några fack fram. Med nya ryggan så har jag plats i överflöd framtill. Får utan problem plats med flertalet bars, energigels, kompass, mobil, karta m.m. i sidofickorna och når dem utan att behöva plocka av mig ryggan, helt suveränt att nå allt så enkelt. Testade ryggan första gången på Kilian Classiks 45km i Frankrike när jag fick låna Emelies. Noll skav och härlig känsla från första stund :-) och premiärsprang min egna nu i helgen. Baktill har jag enkelt plats med tröja, vindjacka och fylld vattenblåsa. Klockren pryl, och vår relation har bara börjat ;)

Enda problemet med camelback i fjällen är väl att det är svårare att fylla på med vatten i bäckarna. Så jag tänkte väl köra sportdryck på alla stationer och hoppas förlita mig på camelbacken så långt det bara är möjligt. Jag dricker ändå inte överdrivet mycket när det är tävling-tävling. Åhhhhh….ladddda ladda!!

3 Comments

  1. Jag använde min sån rygga på UTMB utan ett endaste skav.
    Det rymms ju även flaskor i framfickorna som man kan ta hjälp av vid påfyllning i bäckarna.

    Helt klart den bästa rygga jag någonsin haft!

  2. Hördu snygging, var får man tag på Salomon-kläderna du har på översta bilden? Hittade varken rätt shorts eller kjol på Salomons hemsida. Jag vill också se ut så när jag springer!

    • Miranda Kvist

      Hej Josefin! Åh dem hittar du på Salomonbutiken på nätet eller i Sthlm så snart höstens kollektion kommer in :-) Visst är dem snygga!!

Comments are closed.