Gå på känsla

En del människor tror att jag aldrig missar träningspass. Men det gör jag. Eller alltså, jag hoppar över dem. Ibland.

För att ibland så infinner sig inte känslan riktigt.

Och jag som så sällan saknar träningsmotivation, inser att en utebliven känsla innebär dags för lite extra vila. Visst har veckan i sig inte varit en av mina tyngre veckor direkt, men det har varit mycket som har hänt på sista tiden. Av 7 helger har det hänt massor på 6 stycken av dem. 5 stycken på resande fot dessutom. Så en down-helg är precis vad jag behöver. Låg som i lugn alltså. Låg som i deppig är jag ju definitivt inte!

20120826-145039.jpg

Så just nu är det Mirre som chillar med den berömda kaffekossamuggen. Lägenheten blev lite städad ändå tametusan. Fint minsann, och strax bär det av till ikea. Sådant där hemgöra som prioriteras bort in i det sista för allt annat. Men idag passar det perfekt.

Om känslan infinner sig så blir det korta intervaller ikväll. Om inte så skiter jag i dem. Ett missat pass är ett glömt pass. Det är för övrigt mitt bästa tips för alla som vill lyckas bibehålla träningsmotivationen dag ut och dag in. Jag tränar inte för lopp, jag tränar ju för livet.

2 Comments

  1. Bra och tänkvärt inlägg!
    Hoppas du hade en bra dag på ikea!

    • Britta

      Eller alltså, ikea en söndag, lönehelg och dessutom dåligt väder. Det är ett träningspass i sig. Men då kanske mer när det gäller tålamod och att tränga sig fram. ( vi var också där men vände i dörren….)

Comments are closed.