Jag känner inte igen mig själv?

Var tog löparnörden vägen?

Nej hon försvann i samma veva som klackarna åkte på i morse. Alltså jag är verkligen en sportnörd. Jag använder inga andra skor än löparskor. Eventuellt. Kanske. Någon gång. När leverantörerna (jobbar som inköpare) kommer från utlandet till kontoret och man slänger på sig ett leende och en outfit a’la jo-jag-är-såhär-uppklädd-och-snygg-varje-dag-på-kontoret…

Missförstå mig inte. Jag gillar att klä upp mig, men jag gör det bara sällan. Jag gillar ännu mer att alltid ha löparskor på fötterna . Min zon liksom. Min grej. Löparnörden.

För den sakens skull behöver ju inte alla löpartokar vara som jag, men vilka känner igen sig? Handen på hjärtat, jag äger knappt andra skor än sådana man springer i. Sant.

Som jag brukar se ut till vardags

20120919-073726.jpg

..och många är dem. Fascinerande många. Men hur många kvinnor har inte högklackade dojor i överflöd liksom? Samma sak typ?

Själv finner jag skor och väskor noll intressanta. Om de inte har snörning på skorna och är i färgglada material förstås. Och om man inte kan fylla väskan med vatten och andra attiraljer är det väl heller inte intressant…

Sedan har jag även sedan länge insett att det där med öppna skor (så man se tårna), det är för sådana som inte amputerat liksom. Sådana som inte springer uppför berg. Intalar jag mig själv i alla fall. Ingen kommer någonsin se mig i öppna sandaler.. möjligtvis om jag blir mutad kanske.

Hursom. Dagens riktigt nördiga löpartankar. Känner ni igen er?

6 Comments

  1. Malin

    Jag känner igen mig med en litet tillägg med sneakers. så gott som alla skor jag äger än sneakers eller löparskor och mixar där emellan :)

  2. Kajs

    Jag är lite tvärtom. Jag gillar att det inte syns på mig vad mina stora intressen är. Att folks första intryck inte stämmer :) Men klackarna skippar jag, är för rädd om mina fötter och ben för att riskera dem för ett par klackars skull!

  3. Tränings skor på fritiden helt klart dag tid är det stålhäta som gäller;) tror knapp mina fötter skulle klara av nåt annat :-)

  4. Anja

    Japp, ALLTID löparskor, men det beror mest på förbannad benhinneinflammation som jag drog på mig för många år sedan. Får ALLTID ont efter mindre än en dag i dåliga skor. Converse är inte att tänka på..!

  5. Therese

    ÅH, vas Skönt att veta att det finns fler som är precis som jag! Jag är inte ett ensamt ufo i världen liksom :D

  6. Saga

    Nej, jag är precis tvärtom. Går i högklackat varje dag! Och jag har aldrig sportiga kläder utom när jag tränar. Älskar löpningen, men vill inte att den ska definiera vem jag är dygnet runt.

Comments are closed.