Omväxling förnöjer?

20120919-171846.jpg

Ni måste ju tro att jag aldrig haft klackar så som jag tjatar. Nä men jag menar mer såhär; en tredje dag utan löpning. Omväxling deluxe i mitt liv!

Visst finns viljan där. Men även känslan och viljan att vila. Jag gillar att vila också. Det är kul att göra annat ibland också (jag vet, knappt jag fattar att det är mina ord höhö). Nej men, det är nödvändigt. Veckan blir ytterst lugn här i början. I slutet av veckan blir det ju fjällöp i Sälen! Längta!

Salomon Trail Tour Sälen 21km blir en lugn historia för min del. Tänkte först 10km med tanke på Berlin, men hur ofta är jag i Sälen liksom? Nej, definitivt 21km! Hoppas även lura ut Tuggarn på en runda på söndagen, eller någon annan trailtönt – lär vara fullt av dem ;-)

Hursom, blir lugnt innan dess. Vissa verkar tro att jag aldrig vilar. Stämmer inte, jag har ju som regel max 4 löppass i veckan exempelvis. Det är bra många fler som kör mer. Förr, oh yes, då sprang jag gärna varje dag. Nu är man ju gammal (typ) och klok (typ) ni vet…

4 Comments

  1. Tycker du har dragit ner rejält på löpandet, fast bloggen är inte tråkig för det! Lika bra ändå :)

  2. Erik J

    Hej Miranda! Tycker om att läsa din blogg, men har en sak att säga dig. Jag börjar förstå att du alltid hittar undanflykter/anledningar till att inte ge allt i någon tävling. Jag saknar tävlingsinstinkten där du bara vill ge allt och kicka ass. Snälla spring inte alltid med din superwomandräkt, eller ladda för ett annat lopp, eller bara springa för att det är nice. Snälla försök bli så bra som möjligt, sånt som motiverar mig :) kör hårt

    • Miranda Kvist

      Hejsan Erik! Tack för din kommentar!

      Har själv analyserat hur tävlingsinstinkten liksom passerat mig förbi ganska mycket iår. Dock pressade jag mig hårt i våras, men sedan dess har jag inte riktigt känt lustan. Under Bislett 24h-tävling sprang jag till jag kollapsade, så nog finns det. Men just nu har jag inte motivationen att plocka fram det. Det händer mycket i livet och jag försöker ha energi till allt, men just nu känner jag mest för att göra mycket på hög energinivå, men få saker på riktig maxfart. Jag tror att det är viktigt att lyssna till sig själv, och det är vad jag känner att jag vill göra. Börjar jag springa för andras skull så går det bara utför tror jag. Hoppas du kan finna motivation här i bloggen ändå, jag tror tävlingsinstinkt kommer och går lite grann :-)

Comments are closed.