Tjejmilen 42.47 – Ops?! ;)

Idag var jag inte jättehipp i morse. Halvseg och ofokuserad, vad vare nu jag skulle göra? Såklart jag visste, men jag var knappast med med skallen. Då hade jag kommit på att 30.000 brudar är MÅNGA. Ops nummer 1!

För jag tror att jag smet förbi säkert 3000 av dem bara på Östermalms IP för att komma in i nummerlappstältet och hämta min nummerlapp. Jag skäms kära läsare, men jag hade inget val. Jag var på plats på Östermalms IP klockan halv tolv, och klockan tolv skulle jag stå i tältet på Gärdet.

Så efter att ha gjort en fuling, fått tag i nummerlappen och sedan kommit ur tältet så insåg jag och Tessan att det ju tusan är en bra bit till Gärdet från Östermalms IP också?! Haha. Minst 20min powerwalk… Ops nummer 2!

20120901-162041.jpg

Men vi kom fram minsann. No worries.

På Plan-tältet hann jag prata loss med Lisa och Hanna, och så kom adept Lotta och hälsade på (som jag hjälpt med träningen sedan april då hon började springa och gjorde megaprestation idag – 57min!). Även snack med Anna, Andrea, såg Helena i vimlet, likaså Petra m.fl.

20120901-162114.jpg

Supertaggad Lotta på bild med coach!

Och sedan mindre taggad Mirre, ungefär här insåg jag att det var ca 20min till start, och jag hade knappt koll på håret, än mindre på gps-klockan, nummerlappen, var var startgrupp nummer 1 liksom?? … m.m. Ops nummer 3! ;)

20120901-162105.jpg

Men vad tusan? LETS RUN!

Jag skuttade några skutt innan start och hälsade på läsare (kul!!!) , mer uppvärmning blev det inte. Sedan var det ju bara att köra liksom :-)

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om loppet. Jag hade älskat att ha min superwoman-dräkt, för att jag ville mest tjoa och stimma. Dumpade den hemma pga regnet ju. Sprang på i ett hyfsat tempo, kollade aldrig på klockan, och var mån om att ligga på en nivå som var behaglig. Ingen tuff andhämntning, och jag krigade aldrig. Insåg dock vid 5km att det ändå var ett ganska bra tempo ;) 22min var ju en bra öppning. Fortsatte lubba framåt och kollade verkigen inte på klockan. Såhär i efterhand ser jag att jag dragit av sista 5 på dryga 20min?? Vad fan?! Jag kan i ärlighetens namn inte fatta hur det hände. Jag sprang mest och log och hälsade på alla kompisar. Visst gick det ganska snabbt.. men jag är ändå förvånad.. Den enda gången det var jobbigt var när jag sprang uppför den där sista backen.. kunde inte hålla mig från att öka lite grann liksom för publikens skull. Men ändå, nä.. fattar faktiskt inte tempot.

Ops nummer 4?!

Fan alltså. Jag kan verkligen inte låta bli att gräma mig. Pucko Miranda!!? Så enkelt och så nära personbästa. Satan alltså.

Jag hade bara liksom inte laddat för det, jag var så inställt på att springa med dräkten. Och sedan utan någon uppladdning, vila eller något.. nää jävla skit.

Så med andra ord. Med facit i hand alltså..

Hahahahaha skit.?!

20120901-162205.jpg

Hyfsat glada Mirre och Tessan ändå. Haha. Kaffet smakade ju förträffligt liksom ;)

20120901-162123.jpg

Lerigt värre var det på Gärdet.

20120901-162218.jpg

Och så lite glada bloggbrudar efter målgång!

Jaja…

Men men. Summa kardemumma. Ett bra snabbdistanspass kan man ju säga i alla fall. Eller ett grymt formkvitto.

Nej nu är det jag som plockar fram tävlingsskallen igen och slutar mesa mig. 42.47 enkelt? Det har då aldrig hänt. Jäklar alltså. Gaahhhh

20120901-162228.jpg

Okej nu ska jag sluta gräma mig… haha…

I övrigt en sjukt trevlig stämning SOM VANLIGT på Tjejmilen. Trots regnet. En himla blöt fest (höhö). Hoppas det gick bra för alla som sprang!!! ;-)

Nu ska Miranda gräva upp en tävlingsskalle som uppenbarligen somnat in under sommaren. Förhoppningsvis dyker den upp på Kistaloppet nästa vecka.. för jäklar. Då blir det ju faktiskt åka av liksom.. haha. Jag tror den fick en smäll med Fjällmaran egentligen. Senast jag satsade gick det åt helvete liksom. Oh well. Mental omladdning nu. Seså!

25 Comments

 1. wow, det er utrolig bra å løpe så raskt uten å mene det, flink du er! :)

  • Miranda Kvist

   Tack Maria!! :-)

 2. Härlig läsning som vanligt. Grym tid trots alla ups!!! ;-) Härligt jobbat!

  • Miranda Kvist

   Haha tack Sara :-)

 3. Grymt bra tid!!! :)

  Kul att se dig idag! Kram!

  • Miranda Kvist

   Detsamma Hanna :D
   Alltid så snygg och glad!!!

 4. Grymt Mirre! Vilket träningspass :)

  • Miranda Kvist

   Hahaha.. ja det vart ganska bra ändå ;)

 5. Föräldrafitness

  Du är superkvinnan på riktigt!

  • Miranda Kvist

   Haha men åhh tack va snäll:-)

 6. Haha…det sista du sa till mig i startfållan var: ”jag ska ha kul bara”. Du är ju helt sjuk!!! På ett bra sätt….grymt jobbat duracellen!

  • Miranda Kvist

   Haha.. men det stämde ju på alla sätt ändå ;) ;)

 7. Du är ju inte riktigt klok!;) Vilken tid!
  Kram

  • Miranda Kvist

   hahaha tack Anna :-)

 8. Lisa G

  Snygg och snabb var det! Megamysigt att ses!

 9. Anne-Li

  Du har dopat dig med fjällmaran i benen! Bra jobbat!

  • Miranda Kvist

   Haha kanske det!!

 10. titti

  Missa inte fina bilden på dig i tjejmilens bildspel!

 11. Grymt! Tack för allt ditt stöd Miranda!

 12. Jane Nilsson

  Grymt Miranda !!! Du susade så lätt förbi mig vid 7 km, har alltid min svacka där när jag springer milen……..Tog rygg ett tag så jag tog mig ur svackan…..Tack för det !!! Nytt Pers =) Du sprider sån löparglädje….Det kallar jag INSPIRATIONSKÄLLA!!!

  • Miranda Kvist

   Hejsan Jane!
   Men åh tack så jättemycket för din kommentar !!!! Så glad jag blir :-) :-)
   Och du skulle skrikit lite på mig ;)

 13. i love my personal runescape gold. I’ve had these products for almost per annum currently and peruse terrific once again if you operate the runescape gold claner before commencing driving him or her! :)

 14. Hi, I just found your web site via Bing. Your post is truly pertinent to my life right now, and Ia?m really delighted I found your website.

 15. Parisa

  Bry mig inte hur fort du springer! Bara se att sidan är uppe hela tiden! Har lite svårt o leva utan det!!
  Tack för den härliga sidan, du är faktisk bäst, om du inte visste liksom!

 16. Oj, vilket sammanträffande. Var inne och läste lite gamla lopp-berättelser på din blogg (så jäkla inspirerande!!) och gick strax därefter in på Tjejmilens hemsida och möts av… en bild på dig!

Comments are closed.