Lördagsäventyr

Gårdagskvällen bjöd MR BAMM himself, Erik Ahlström, på en story om sitt härliga liv. Skapat event, tävlingar och fått in multisporten i Sverige. Extra kul för alla här på lägret att skaparen av Bamm (när det nu faktiskt är träning inför just Bamm som lägret ämnas för) är på plats. Själv kanske jag eventuellt ställer upp i Bamm ändå, och just med Mr Bamm himself.. Haha vi får se. Fjällorientering liksom. Erik skulle få ha kartan hela tiden garanterat.

20121027-101613.jpg

Så gårdagskvällen bestod av härlig middag, Ahlströms story och så min föreläsning. Var lite nervös över att ”gå in i föreläsarrollen” efter att ha hängt med alla ett dygn. Men det gick och kändes bra, avslappnat och förhoppningsvis gick budskapet fram.
Tess har redan hunnit blogga här.

Lite fest på det, massa smågodis, sömn och brakfrukost, och nu är vi på väg ut genom dörren igen. Mission dagsutflykt i drömlandskapet. Så jäkla härligt!

20121027-101853.jpg