Nytta och nöje!

Riktig avkoppling i fjällen. Lyxlägenheterna på Tottbacken som vi bokat till detta typ-NMT-goes-BAMM-läger håller hög standard. Kostnaden under högsäsong ska man inte ens prata högt om ;) Men det finns allt på Tottbacken, har lyxat till det med att göra lite cappuccino som värsta baristan. Och just nu sitter jag framför öppna spisen och myser.

Vad är det för läger egentligen? Löparläger i snön.. hehe. Jo, det är en stor grupp träningsfolk som ska köra BAMM i augusti. BAMM är en fjällorienteringstävling på 2 dagar, 30km, 50km eller 70km. Man bär med sig allt man behöver i utrusningsväg (tält m.m.) och letar kontroller. Så detta är en liten förberedelse för det.

Ikväll bär det iväg på pannlampelöpning ihop med min goa vän Erik (Ahlström) som jag jobbar ihop med på Salomon Trail Tour, men som även startat just BAMM och Åre Extreme Challenge. Han ska prata lite efter löpturen när det är dags för middag, och undertecknad ska minsann ställa sig upp och föreläsa.

Så det gäller att fortsätta njuta av dagen och sedan plocka fram sitt bästa jag och inspirera till upplevelser! :-)

Blanda nytta och nöje är precis vad jag sysslar med just nu.. på hög nivå!

1 Comment

  1. Exceptional post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thanks!

Comments are closed.