Optimerad vecka

trail

Jag vet inte vad man ska göra åt konstiga kommentatorsfält, men det är himla störande. Det är nog vi bloggare överens om – att kontakten bloggare/läsare är urviktig för att man ska känna sig motiverad. Inte för att man ska blogga endast för sina läsare (nej man bloggar för sig själv) men 2vägskommunikation är att föredra framför envägs…

Ändå. Haha. Nu kan jag skriva vadsomhelst och inte få någon reaktion med trasigt kommentatorsfält. Kanske ska köra en Katrin-variant.. NOT. Den kvinnan kan ju gå under jorden och sluta förstöra för oss andra som faktiskt lever ett sunt och härligt träningsliv (fler ord yttrar jag inte om den vuxenmobbande kvinnan). Jag länkar inte heller.. men jag kan ju länka Uppochhoppa som skrev precis mina tankar.

Veckan började i alla fall på optimerat sätt igår med två härliga och lustfyllda träningspass!

Och så lägger jag in en bild man blir glad av på det.

Mycket jobb gjort också, och en jäkla inspiration inför 2013. November händer det grejer! Imorgon ska jag bygga reflexslinga inför fredagens lilla inofficiella reflexrundatur med massa härliga lirare inne i Stocholm City. Kom med du också! Det är lite action i min Trail Sverige-grupp på facebook helt klart. Vi blir några stycken, och Salomon har skor med sig för testande och Prezl har lampor att testa. Bingo vad kul ! Så avslutar vi med middag på Vapiano eller annat hak. Helt suverän fredag.

Lördag blir det skogsrunda innan Mirre rullar vidare på nya äventyr till Hälsingland och Ljusdal :-) Inspirationsföreläsning Upplevelser växer på träd på Gymmix (som går att anmäla sig till här) och på måndagen blir det löpande work-shop (som går att anmäla sig till här). Sedan lägg därtill att jag ska få träffa bästa Anna i Ljusdal också, stort plus. Är man bortskämd eller vad.. I say YES I AM.

Så med andra ord.

Den här tjejen går inte runt med ryggsäck direkt. November är ingen tung och grå månad. Det är precis vad man skapar av det hela. Det är ju kul med mörka kvällar i reflexspåren. Bäst att passa på när det faktiskt ÄR mörkt, inte sant?

 

2 Comments

    • Miranda Kvist

      Äh jag vet inte, har fått mail, och när jag testade själv utan att vara inloggad så funkade det inte. Haha och eftersom jag systemunderhåller genom att ”vänta tills det funkar igen” är det bra att någon kan kommentera ;)

Comments are closed.