Back to ”normal”

20121217-091812.jpg

Jag vill säga så mycket, samtidigt vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Hänger på Espressohouse Vasagatan som vanligt, det känns som att detta verkligen är the place to be för oss ”egna utan kontor”. Haha. Jag har då installerat kontor för ett tag framåt, tur man har en lunchdejt som räddar en sedan.

Listan är lång över folk att kontakta. Sedan när blev jag en sådan här upptagen person. Jag är ju lat egentligen ;)

Nej men ärligt, det finns inget jag hellre vill göra än att ge er adressen till sajten. Men bolagsnamnet har inte gått igenom, så vi får se vad som händer de närmsta dygnen. Attans rabalder. Jag jobbar i motvind just nu.

20121217-091820.jpg

Men vet ni vad. Man blir ju tuff av motvind????

Dock ska jag inte ljuga för er. Jag är en trött varelse. ”Vill du ha en extra shot espresso i din cappuccino?” ”Ja, tack”. Jag vet inte om hon frågar alla, eller om jag på riktigt ser ut son jag känner mig. (Läs: Trött sak). Note to self, inte sitta framför datorn till halv två på söndagskvällar när du är så trött att du inte kommer ihåg ditt lösenord på mailen.

Men man kan ju vara trött och himla glad. Otroligt nöjd med helgen och otroligt nöjd med tiden som kommer.

Mmmmmm… CAPPUCCINO TACK

19 Comments

 1. Yay google is my queen helped me to find this great web site ! . “Universities incline wits to sophistry and affectation.” by Francis Bacon.

 2. the second Adore cheap rs gold… i’ve got your tall khaki a person’s additionally, the concise products in Aqua(take pleasure in this approach colour)…i’m bound to the green products…must own em…the bailey conventional hardware happen to be hott way too..cheap rs gold are usually excellent..simple wear whenever yu really do not sense that attaching the cheap rs gold..haha…you are able to provide all of them around the house…”If yu need to take these folks the summertime this can be a deceive..so your feet will not sauna….produce them ft nylons(stocking footwear)…..

 3. Willkommen auf Praeditus.de Neuigkeiten Wieder ein 1.Division Team gesperrt

 4. beats by dre cheap SocialWriting.Info

 5. Starting Early Camron Had His 13YrOld Nephew In The Club Pics The Beat Of The Street

 6. Chundemeinige Neubauten , Umzugs und Broreinigungen

 7. Vanessa Bruno Pas Cher Emily Loizeau Douceu Online Gambling Stories

 8. Buy iraqi dinar Iraq news iraqi dinar exchange rate

 9. British Business Directory 2013 Best Business Directory Best Business Directory

 10. ES Manchete O seu portal de notcias

 11. Berceo organiza un taller inspirado en Picasso

Comments are closed.