En mycket speciell dag!

Okej, idag är en mycket speciell dag!!

Och jag menar inte bara det faktum att jag stod redo för att morgonjogga klockan 06.30. Det i sig är i och för sig också speciellt… hehe. Upphämtad av SuperSuss ”susade” vi runt sjöarna i mörkret. Supermysigt och helt rätt. Vaknade till och kände mig laddad när hon dumpade mig för sitt morgonmöte. En annan gick ju hem och lanserade bolag liksom.. hehe. Inte varje dag ;) 

..och medan mailen pingade in som bara den, så bytte jag om för en ”ny” dejt med min SuperSuss. Mitt i Team Nordic Trail-hysterin i min skalle så blev det fullt fokus på Sommartåget och Mallorca-resan!! :-) Fasiken, ”shit va coolt” måste ju mest in här. För att det är så det känns.

Fast det är såklart jag och Suss skvallrade en del mellan jobb-uppgifterna.

20130107-142423.jpg

Långmöte, och sedan in och köra effektivt styrkepass på gymmet. Lunch och lite mer möte på det. Och just nu känns det som om att jag har hunnit med ett helt dygns göra innan klockan ens slagit tre?!

Tack för dagen min fina vän !!

20130107-142430.jpg

20130107-142437.jpg

Dags att luta sig tillbaka…

NOT.

Översvämmad mailinkorg är idag är det BÄSTA EVER!!

8 Comments

Comments are closed.