Ett skratt förlänger livet!

I fredags coachade jag Josefin på reflexbanan som startar på Östermalms IP.

Det var jättekul. Och löjligt enkelt för mig som coach. Eftersom Josefin bara skrattade och skrattade. Först över att vi ”bara skulle ut i skogen sådär” och sedan för att det var snö, och sedan över reflexerna, och sedan över hur häftigt det var. Ärligt, till slut skrattade jag också. Av lycka förstås :-)

Det är ju liksom DET som är grejen. 

Att få människor att må bra. I löparskor. Det är TAMEFAN MITT MISSION.

Jag må predika stup i kvarten om löpningens gudomliga förträfflighet, och snart tröttnar ni väl… men… det är ändå det som ÄR GREJEN. 

Jag har hunnit samla på mig så ruskigt många sådana här stunder. Det låter som att jag är värsta gamla veteranen, men jag har hunnit vara med om många människors stunder när de överträffat sina förväntningar i kapacitet och distans. Människor som helt plötsligt fått ”lättare steg” eller helt plötsligt sprungit längre än någonsin tidigare?!

Människor som förtjust sagt att ”detta var det roligaste långpasset jag gjort” och många – MÅNGA – människor som hittat vänner i löparskorna!!

Social löpning är verkligen min käresta på något vis. Inte bara för allt jag har sett, utan såklart allt jag själv har upplevt. Och alla vänner jag fått på kuppen.

Blandar man därefter in vacker natur så är det hela KLIPPT OCH SKURET för att få kallas livskvalitet.

Det är liksom inget konstigt att jag är med och startar upp Team Nordic Trail t.ex, det är ju för att jag BRINNER för detta. Det behövs verkligen inte ifrågasättas från något håll..

Absolut att det ”alltid varit gratis att springa i skogen” och okej, jag har anordnat många långpass och event till självkostnadspris. Men jag tänker inte be om ursäkt för att jag tar business’en till en ny nivå. Det är bara på den nya nivån man kan göra det STORT. Och göra det ruskigt bra och proffsigt :-)

Vi ska skapa upplevelser. Eller göra dem lätttillgängliga. Jajamen. Göra upplevelser i löparskor lättillgängliga. Det är vad vi ska göra. Liksom jag och Suss gjort våra Sommartåg, och gjort social löpning till en fest för våra deltagare.

Team Nordic Trail ska bli minst lika stabilt. Öppna dörren till äventyr.

Åh.. jag drömmer verkligen om detta. 

Jag längtar verkligen efter att se fler människor flina som aldrig förr, skratta rakt ut och göra glädjetjut när de kommer farande fram i fjällen.

Precis som jag själv alltid känner.

Som jag själv alltid gör.

Glädjetjut tillsammans!!!!!

Herregud vad vi ska skratta ihop allihopa i löparspåret i år….!! 

3 Comments

  1. josefin

    Tack!

  2. Thank you for some other informative website. Where else may just I am getting that kind of information written in such a perfect means? I’ve a challenge that I am just now operating on, and I’ve been on the look out for such information.

Comments are closed.