Måndagsmorgon

Hejsan goingar.

Idag tillät jag mig själv den ultimata lyxen. Sega mig upp ur sängen långt efter godkänd tidpunkt på en måndagsmorgon. Ärligt, om jag läste denna blogg skulle jag hata mig i ren avundsjuka. Jag lovar att jag inte kommer kunna fortsätta med detta imorn, så hata mig bara idag.. ;)

För övrigt så kan man ju undra vad jag gör. Jo jag jobbar med Team Nordic Trail förstås. Träningsgruppen fylls på med folk i alla åldrar och nivåer. Det är spännande :-) Om jag fick bestämma (vilket jag i och för sig gör…) så skulle jag starta upp grupper ungefär överallt… Men det måste finnas lite underlag också förstås. Men det är bra med storhetsvansinne då och då, det är ju då man vågar sig på sådant här har jag insett.

I övrigt är det coaching som gäller. Och lite schyst fransk kontakt.

Sedan bär det iväg till PR-möte, banken och ett möte med samtliga nya delägare.

Shit.

Bäst jag borstar håret.