Så kallad länkkärlek

Jag vet att vissa bloggare använder ordet ”Länkkärlek”. Jag tror inte jag är direkt bra på det faktiskt, men jag borde bli. Så jag tänkte ge lite kärlek till alla som tog sig tiden och pushade för Team Nordic Trail i veckan. Jag har inte ens bett om det specifikt, och det gör mig bara ännu gladare :-)

Fan ni är ju bäst, blev så oerhört glad för varje länk. 

lopningforalla.se pushar för oss idag! Hehe, med min nuna på förstasidan. Hihi! 

Anna letade berg i Kävlinge, Vilma ska jag få att bli trail istället för triatlet/cyklist,  Västgötskan skrev så fint, och likaså Tuggarn peppade. JonasJenny och Ida gillade satsningen, Tess och Micke måste med på paketet. Karin förbannade sin fot för att hon inte kan springa fjäll, håller tummarna för att det går framåt vännen! Suss är jag i fas med att omvandla (I wish) och Hillevi verkar laddad för satsningen!!

Jippi. Fortsatt jobb nu! Faaaaan vilken bra dag!

Och tack till Therese som lyfte mitt humör till skyarna precis…

Shit, Miranda! Du inspirerar mig verkligen. Sluta aldrig göra det du gör, sluta aldrig sprida din positiva energi. Du har ingen aning om hur mycket mod och styrka det ger mig (och andra)!

5 Comments

  1. Om värden bara hade såna människor som du så skulle man aldrig bli på dåligt humör :) med allt fantastiskt du tar dej till och gör för alla :) SOL STRÅLE …kram

  2. Kul, tack!
    Och ni är värda all uppmärksamhet. Grym satsning tycker jag. :-)

  3. En sådan toppensatsning (och toppentjej, förstås!) förtjänar all uppmärksamhet! :) Och med tanke på att jag är lite trött på cyklingen just nu (och egentligen aldrig gillat att simma, haha) så är det nog inte alltför svårt att dra mig djupare ner i ”trailträsket”… ;)

  4. Magnificent goods from you, man. Adult web Step into this I have understand your stuff previous to and you’re just extremely excellent. I actually like what you have acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart. I can not wait to read far more from you. This is really a wonderful Adult web Step into this informations.

  5. you may have an important weblog here! would you prefer to make some invite posts on my blog?

Comments are closed.