Inspiration

 • Jag får ofta frågan vad jag inspireras av?

Jag inspireras av människor som vågar. Som vågar testa saker och ting, oavsett om det är tävlings/träningsrelaterat. Utan vad gäller allt här i livet. Människor som utmanar sig. Som tar risker. Bygger upp saker. Har vilja. Människor som inte stannar vid vad de klarar av, utan vill ta reda på vad de skulle kunna klara av :)

Jag inspireras sällan av elitlöpare eller elitfolk i allmänhet. Visserligen kan jag inspireras av deras drivkraft att ”bli bäst” men jag tenderar oftare att inspireras av mina småbarnsföräldrar till kompisar som jonglerar in 10-15h träning i veckan utöver familjeliv och jobb – för att de älskar det. Utmaningen och träningen. Det är inspiration.

Jag drar inspiration av stora utmaningar och människor som har gjort dem. Jag drar inspiration av bra tankesätt. ”Kan dem kan väl jag”. Eller Whether you believe you can or can’t, you are right.

Och människor som framförallt är bra människor, och lyckas med allt det andra. Människor som ser ljust på livet, och klarar av motgångar. Människor som vågar satsa just med risk för motgångar också. Människor som förtjänar framgång.

Människor som förstår att inget kommer gratis men är villiga att jobba för det. Gäller allt. Och människor som bjuder på sig själva och peppar andra.

Och så inspireras jag av drivkraft i allmänhet, och inte bara den som får oss att kliva upp ur sängen. Utan den som får oss att satsa. På vinst och förlust :)

Sådant inspireras jag av!

9 Comments

 1. Stört skön artikel Miranda! Du är en stor inspiratör för många och för mig :-)

  • Miranda Kvist

   Tack detsamma Petra :) :)

 2. Mia

  Jag är nog lite tvärtom. Inspireras av eliten. Gråter när jag ser dokumentärer om de allra bästa. Blir blyg och får tunghäfta när jag träffar Kalla. Men såklart är vännerna och bloggarna också fina inspirationskällor.

 3. Du om någon är en som inspirerar för att du är en super trevlig,glad och positiv människa och jobbar verkligen hårt för att komma ditt du vill:-) . utan dej hade jag aldrig kommit på tanken att ge mej på italien i ocktober …. (Återstår att se med knät) men jag kommer att göra allt jag kan:-) och du ska verkligen fortsätta med det du gör,du är bara bäst på det:-) kram

  • Miranda Kvist

   Men gulliga du!! Och som sagt, angående Italien, jag ska göra allt! Nu hoppas vi på snabb återhämtning vad gällr benet!!

  • Miranda Kvist

   Tack :)

 4. Per

  Jag inspireras av dig. Men du är ju varken ”elit” eller ”folk”…jo förresten en ”folklig elitinspiratör”!! Ok, den var dålig men poängen är att du är en grym inspiratör! Rock on!

  • Miranda Kvist

   Men Peeer jag dör lite, tack så hemskt mycket. Så lycklig jag blev!

Comments are closed.