Löpcoachutbildning för Team Nordic Trail!

Hejsan alla! Vilken bra kväll! Känner mig helt överladdad nu när jag är hemma igen. Klockan är 22 och jag vill att trailpaketet ska dra igång NU!!

Ikväll hade jag bjudit in alla våra fantastiska löpare som ska bli grymma ledare nu också. Flera av dem är redan sedan tidigare utbildade inom träning (sjukgymnaster, tränings – och löpcoacher m.m.). För att inte tala om den gemensamma erfarenhetsbasen vi har på alla tillsammans.

Herregud, Marcus som sprungit mer än ungefär allt och alla – och skrivit en bok om löpning. Petra som driver en firma inom löpning och träning. Virva som tränat människor i massor av år på gym m.m. och vunnit BAMM t.ex. Johan som var elitsatsande bandyspelare i 33 år (!) och med flera ledarskapsutbildningar bakom sig. Anders som arbetat som coach och utbildat kustjägare m.m. Malin som bossar plutoner till vardags och tävlar på VM i multisport i övrigt.. hehe. Och Maria med naprapaterfarenhet och grym löpare med toppplaceringar i tuffa lopp. Och så Mattias som är ungefär uppvuxen i trailen och alltid med ett leende. Dessutom Jörgen och Niklas som idag var på annat håll, med fantastiskt mycket erfarenhet vad gäller både coaching och träningsvärlden.

När jag tänker efter är det jag som är minst erfaren??? Haha.

20130218-215642.jpg

Ikväll har Jonas Gustrin utbildat ledarna med fokus på löpcoaching och framförallt trail. Hur bra som helst, och diskussionerna kom igång. Jag tror och hoppas alla är ungefär lika laddade som Mirre. Nu ska vi Team-Nordic-Trailifiera löpning!!

Och hur kan jag inte vara laddad med detta gäng förresten? Hehe… Jag är bortskämd ju :)

20130218-215653.jpg

Och jag avslutar med att pusha för paketet. Missa inte starten nu den 5:e mars!

Ett stort härligt och laddat gäng är redan anmält för dessa veckovisa löpträningar. 25 träningspass i 3 olika nivåer, 2 startplatser och 1 t-shirt har vi sytt ihop. Och vet ni vad.. om jag känner mig själv så är det där bara det minsta jag ska skapa. Jag vill ju mest bara överleverera. Jag ska ordna bättre pris på startplatser, utrustning, utmaningar och andra event till deltagarna. Och roliga överraskningar också. Fan, folk ska få bli trailtokiga nu!

Sådärja. Bara att hänga på Trailpaket Sthlm, åh VAD JAG LÄNGTAR!! :D

3 Comments

  1. Patrik

    Du är verkligen en grym tjej och din energi och syn på livet smittar av sig

  2. Har nydesign på min blogg nu och har länkat upp TNT. Orkar du länka upp mig då du får tid?

    Kram D

  3. This layout is so stellar. How did you manage to make a blog thats as smart as it is sleek? I mean, its like an Aston Martin –smart and sexy at the same time. Ive got to say, the layout alone made me come back to this blog again. But now that Ive read what youve got to say, Ive got to share it with the world!

Comments are closed.