Nedräkning

Verkar vara något problem med bloggen idag, har inte kunnat få iväg inlägg tidigare idag,

Kan berätta att mitt möte med reportern imorse gick över förväntan i trevligt. 2h senare verkade det fortfarande finnas saker att prata om ;)

I övrigt. Påklädd för kvällsskoj. Ska hämta kaffe och kakor för 70 personer och hoppas att plusgraderna inte bjuder på regn. Fick inte mitt pudersnö till ikväll, men det blir bra ändå. Nu ska vi vara tända maschaller och fixa startfålla :)

20130215-150756.jpg

2 Comments

  1. Grym reflex! Har ni kört reflexfärg och sprutat med mall?

    Lycka till med arrangemanget ikväll!

    /Johan

  2. Åh, är säker på att ni kommer att få en grymt härlig kväll! Och ser fram emot att läsa om det här på bloggen :) Själv var jag tyvärr sedan länge inbokad på annat håll den här kvällen :( Och är än så länge kvar på jobbet, men tänker längtande tankar till Lilljansskogen… ;)

Comments are closed.