Världens bästa fredagsmys!!!

Helt ärligt, jag vet inte ens hur jag ska börja detta inlägg :) :) Är mest bara sjukt lyckligt över att det blev en sådan lyckad kväll igår!! Jag och Eric a.k.a TNT var på plats ruskigt tidigt bakom Östermalms IP igår eftermiddag. Jag tog taxi in till stan med typ 70 koppar kaffe och lika många kakor. Taxichauffören tyckte det där med pannlampe-race lät himla konstigt när jag berättade om att ”förhoppningsvis ska 50 personer lysa upp Liljanskogen ikväll”. Haha.. Eric rullade runt halva Liljanskogen under tiden och placerade ut 90 maschaller typ. Överdriva är vår grej? ;)

20130216-101634.jpg

Ruskigt roligt att det sakta men säkert började dyka upp folk. Jag ska ju vara helt ärligt med er.. och det var nu ju säkert räknat ut. Men när människor efter människor dyker upp till mitt event är jag ju i mitt ess.. DET ÄR DET ROLIGASTE JAG VET. Jag hinner inte alltid prata med alla, men tro mig, jag gör mitt bästa ;)

Alla fick skriva in sig på listorna för 5km, 10km eller 15km. Namn och mail. I huvudsak för utlottningen i efterhand, men också för att man ska kunna jaga dem i efterhand och tacka för deras deltagande förstås!

Jag delade ut självlysande armband till samtliga (hypermoderna ”chip” som registrerade allt.. not) innan det var dags för start. MÄKTIG UPPSLUTNING. Jag räknade deltagarlistorna och vi fick ihop hela 86 löpare??!! En fredag på reflexen liksom, satan i gatan vad bra!!!

Det bästa var ju förstås att hela bunten var taggade och glada. Och laddade också, och det var riktigt häftigt att kasta iväg dem i spåret !! Snacka om att fylla Lill-janskogen med reflexfest :)

20130216-101645.jpg

20130216-101653.jpg

20130216-101705.jpg

När alla andra stack iväg så hängde jag och Anette kvar i startfållan. Hör ni! Jag sprang alltså inget alls. Jag förstår att ni är lika chockade som jag ;) ;) Jag brukar ju springa längst!

Men men, det tar vi igen någon annan gång förstås. Istället så njöt jag av att hälsa alla grymma löpare välkomna i mål!! Ganska snart började 5km-löparna droppa in och därefter följde 10km-löparna. I mål fanns kaffe och kaka till alla (tack mamma för att du ställde upp och bakade, det var uppskattat), och det var ett härligt surr. Alla verkade uppskatta banan och kvällens lilla jippo. Jippi!

Vinnarna fick med sig varsin startplats till Haglöfs Night Trail Run (också mycket uppskattat) och inom kort ska jag lotta ut lite andra priser bland de deltagande. Grabbarna från Night Trail Run var för övrigt också på plats och presterade bra tider. Inte illa, vi hade en hel del fina nya rekord på distanserna.

Alldeles snart dök ju även 15km-löparna upp (och den banan är ju faktiskt ganska tuff) men de såg minst lika glada ut.

20130216-101804.jpg

20130216-101812.jpg

Fixa och dona och allt. Det var fredagsmys på hög klass när vi stod och snackade i mål vid elden i många timmar. Innan det var dags att tänka vidare. Visst hade vi bara bokat för 15 personer på O’learys… och visst blev det liiiiite problematiskt att vi tog med oss 30 personer ;) men visst fan löste det sig!! Och visst tusan smakade hamburgaren gott!!

20130216-101821.jpg

20130216-101828.jpg

Sedan ska jag dra en lång historia kort. Men himlans vad trevligt det var på O’learys. Och minst lika trevligt på Vassa Eggen efteråt. Och ungefär lika trevligt på Golden HIts-dansgolvet med Carro och därefter ännu lite trevligt när jag dök på min lägenhetsdörr vid 04 och hittade ett bud med blommor till mig utan avsändare…

Mm… med andra ord. En MYCKET rolig kväll. Jag kan faktiskt inte klaga på något. Möjligtvis att jag är lite trött idag haha :) :)

Ja, vad ska man säga. Är det reflexfest så är det? ;) Sällan skådat att man lämnar in träningsväskan i garderoben på krogen. Haha. Det var en första gång för det.

Men summa kardemumma. Fan vilken kväll. Vilket år det ska bli med Team Nordic Trail, jag känner mig väldigt lyckligt lottad!!!

94 Comments

 1. Grymt! Synd att jag inte var i huvudstaden igår!

  • Miranda Kvist

   Nästa gång :D

 2. Lisa

  Tack för gårdagen!

 3. erik ahlström

  Jag är evigt tacksam att jag får vara i lag och under samma TNT-flagg med dig och Eric, bättre dymanitduo är svårt att finna!
  Vilket arr ni fixade!!! Bugar och bockar gör vi här uppe i Åre, önskar jag hade varit på plats, men men, ses snart

 4. Whenever I initially commented I clicked the a?Notify me any time new comments are addeda? checkbox and currently each time a comment is added I receive 4 emails with the same comment.

 5. Samoman Drift Rocker

 6. Mlaga Live guia para tu vida del rock, punk, metal msica, bandas, salas, bares, tiendas, tattoos Nueva Banda de Versiones

 7. Miyuki ksagyngy, 110, 5 g, ezstkzep stt ametiszt Sznes tletek Webruhz

 8. Desafo Econmico Desafioeconomico.com

 9. XpressEngine The 3rd Leadership Development Forum on Mainstreaming Adaptation and Disaster Reduction into Development LDF3MADRiD

 10. Senne op schoot bij oma Toos Welkom bij Senne Heuts

 11. XpressEngine The 3rd Leadership Development Forum on Mainstreaming Adaptation and Disaster Reduction into Development LDF3MADRiD

 12. HeadtoHead Samsung Galaxy Note 10.3 vs. Apple iPad 4

 13. Segundo curso de frias do plo Xerm 2012II Inscries abertas

 14. Fifth Columnists and Saboteurs Spymaniac

 15. Marketing Info Request CityPointDeals

 16. careers24x7 Nainital Bank Recruitment 2013

 17. INFOINDIA.IN Thenmani Hospital Tuticorin Number 48, North Cotton Road Tuticorin

 18. Reflection on data collected for Choral reading strategy in small guided reading group

 19. CityLife Total War Rome II . CityLife

 20. Gstebuch Burschenschaft WARTBURG Homepage der Burschenschaft WARTBURG zu Mannheim im BDIC

 21. THE TEMPER TRAP Science of Fear Boe Weaver Mix Shalala.ru

 22. New Age Computer Services OUR CLIENTS

 23. They Made My Purchasing a Home a Joyful Process. Southern Homes

 24. Hostel Freshers Gallery Bangalore Institute of Technology bangalore CoolAge

 25. Edle Zierde ein eigenes Wappen Steckprom

 26. Photo of the Day 100 People Sworn In As U.S. Citizens Delegate Mark Keam

 27. It would be necessary to have Uniform Grammar

 28. ItOcean.Net Blog

 29. Four Pillars Korea Information And Facts Facts About loans for people on benefits with bad credit nz

 30. Olympic opening ceremony grapples with weighty issues

 31. Haixian Innovation Technology Co.,ltd.

 32. Aenean vitae posuere turpis suspendisse nibh diam

 33. Who says you have to call just one place home.

 34. Lenguaje del color Henri Matisse, video

 35. Heya are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

Comments are closed.