”Min mage står i fyra hörn”

Jag och Suss sitter och jäser på balkongen. Ungefär min bästa arbetsvy hittils i livet :)

Igårkväll var vi sjukt trötta och hungriga inför middagsbuffén, som definitivt inte gjorde oss besvikna. Gick och lade mig sjukt mätt och nöjd och glad. Sov som en stock mellan 22 och 08. Snacka om back på sömn från förra natten (endast 3h) och nu har vi precis kommit tillbaka från frukostbuffen också. Jag frågade Suss hur bråttom vi hade ”Lugnt kompis, min mage står i fyra hörn”. Med det menat betyder det att vi måste smälta frukostbuffén en liten stund… innan vi beger oss på bergsäventyr i löparskor!

20130307-085717.jpg

Jag kan även meddela att solen värmer, så jag kommer kanske klara mig med de kläder jag packade ner (ungefär ingenting, och det jag fick med var inte speciellt påklätt, bara linnen och korta shorts). Fantastiskt att det är så varmt (hittils!)

Dags att lägga sig på sängen och jäsa lite till nu när morgonjobbet är avverkat. Då blir nog ”assistent” Eric nöjd där hemma.. om jag slutar hetsa honom härifrån ;)