Team Nordic Trails första pass!!!

Okej. Hejsan vänner. Jag kan eventuellt, måhända, KANSKE, gått tillbaka till normal puls. TYP. Kanske. Snart. Typ. Inom kort.

Haha… idag har jag inte kunnat göra mycket. Helt ofokuserad och bara LÄNGTAT efter kvällen och TNT-STARTEN!!!! Helt ärligt, kan man få hjärtattack för att man är ÖVERexalterad?? Jag var för tusan värre än vanligt ;)

Men hur kan man inte vara det när en liten idé från i höstas, över typ en kaffe, har blivit DETTA ?

(och ja, jag vet, det är dags att sluta blanda stora och små bokstäver. Jag lovar. Till nästa inlägg ;)

Först var jag tvungen att dressa upp alla grymma ledare i matchande Salomon-outfits! Visst blev dem snygga!

Innan det var dags att hälsa alla välkomna. Alltså ärligt, det bara kom mer och mer människor. Jag är ju överhuvudtaget rätt överväldigad över att paketet kickat över 80 deltagare vid det här laget. Det är ju sjukt bra!!

Och alla möjliga löpare, från nybörjare till tuffa!

Och eftersom det var första passet så ville jag och Eric att det skulle bli en specialare, så samtliga skulle göra kvalitetsintervaller borta vid Fiskartorpsbacken. Vilken lyx att ha extra många ledare på plats också!

Vacker bild av Henrik Pehrson

Jag plockade med mig en medelgrupp och vi joggade bortåt medan de andra grupperna också teamade ihop sig. Jag ska vara helt ärlig med er, jag var ju sjukt nervös och laddad innan. Och blev ju inte mindre laddad sedan. Haha.. nej jag kunde inte sluta le!!

Fick världens bästa grupp också som var supertaggad, och borta vid Fiskartopsbacken (där vi hade 3 olika backar; skidbacken, leden bredvid samt en obanad höjd) så tog vi oss an våra backar dubbelt upp. Alla var starka och krigade, härligt att se!

Eftersom det tydligen var den obanade backen som var roligast (med lite klättring involverat) fick de köra den igen, innan vi även plockade lite obanat hemåt. WEEEIIIII!!!! SÅ ROLIGT!!

Och det var många glada miner på deltagarna efteråt. På ledarna också! Äntligen var debutpasset över!! NU KÖR VI !!

Jag kan säga för egen del att jag verkligen känner mig laddad att göra träningspassen till en riktig happening varje vecka, det ska bli 2013 års stora mål!!

Fantastiskt rolig bild på mina stiliga herrledare också, bara Mattias var riktigt uppmärksam på kameran ;)

20130305-211022.jpg

Lite streching i efterhand utanför omklädningsrummen.

20130305-211029.jpg

En glad Mirre på väg hemåt, med nästan normal puls. HERREGUD, imorn 04,45 ska jag bege mig mot Arlanda liksom?? Vad nu då. Shitttt… lite att tänka på.. haha.

20130305-211041.jpg

FAAAAAN VA KUL I ÖVRIGT. Äntligen vänner. Äntligen!! NU ÄR VI IGÅNG!!!

 

 

5 Comments

 1. Lisa

  Njut Miranda av det du har skapat!

 2. Låter som en riktig kanonkväll! Du är grym Miranda!

  • Miranda Kvist

   TAck!!!! =)

 3. Anja

  Det var fantastiskt kul och fantastiskt jobbigt igår!! Så enkelt men brutalt! Och visst hade jag puls som du frågade, klockan visade 190 i maxpuls…! Puh!

  Ser fram emot våren- sommaren och höstens tisdagar!! :D

  • Miranda Kvist

   Hejsan Anja!! ÅH tack!!!!!! Fan kommer bli grymt :;D

Comments are closed.