Ultimata lyxen

20130322-084245.jpg

Jag vet att många säkert anser att den ultimata lyxen är att ligga i en solstol under något parasoll med någon färgglad drink. I något varmt land typ.

Inte att möta upp ett gäng stollar klockan sex på morgon, leka den gamla ”dra svansen” som man gjorde på gympalektionerna; göra en herrans rejäl drös armhävningar, köra plankan och köra idioten, kånka på varandra och springa intervaller i snön.

Men det är den ultimata lyxen att få känslan efteråt. I kombination med att solen skiner, klockan är 08 och man är endorfinhög och STARK. Det är fredagmorgon. Man har en hel dag framför sig att göra det bästa av. Man har ”C’est la vie” i öronen och man ler.

Man har allt i egna händer (vilket är en osannolikt härlig känsla) när man sjunker ner på Espressohouse med en megastor kaffe. Man bestämmer helt själv. Över allt. Sitt liv. Sin känsla. Sitt humör. Sin energi.

Sjuk balans idag. Sjukt bra känsla.

Livet rockar helt enkelt. 

4 Comments

  1. Annica

    Starkt jobbat inspiratonsmonstret!

  2. I like this post, enjoyed this one thanks for putting up. “When you make a world tolerable for yourself, you make a world tolerable for others.” by Anais Nin.

Comments are closed.