Vintrig tisdag i mars!

Hejsan alla glada!!!

Som vanligt halvt överpepp såhär efter trailtisdag! :) såklart även innan, under och efter.

Idag bjöd Mirre och Tuggarn upp medelgruppen till dans. Uppvärmning följdes av nedförslöpning-session med eminente nedförslöpar-specialisten Anders :) ärligt, alla vill bli grymma på att springa nerför, men hur många tränar på det?

Jag hörde att det var mycket uppskattat. Min station blev korta intervaller med aktiv vila som de fick mosa rätt hårt på. Halva gruppen körde ena stationen och den andra andra, sen flippade vi innan vi joggade tillbaka. I tuffa gruppen vet jag att Mattias var rätt hård mot dem vad gäller löpstyrkan, och bas höll grymma Virva i. Som vanligt härligt att se så många och så glada löpare. Man blir sjukt stolt!!!

Trots vädret dessutom, hörde av en löpare att utan TNT hade hon definitivt inte givit sig ut idag, så det är ju positivt. Visst var det vinter ute, men snart blir det vår. Bra jobbar allihopa!!!

20130319-202116.jpg

20130319-202126.jpg

20130319-211538.jpg

3 Comments

  1. Siri

    Vill med! Kom till Göteborg

  2. Anja

    Tack för en sjukt jobbig kväll! :) Jag hade aldrig gett mig ut om det inte hade varit för TNT… Men det var kanske mig du hörde ;)

  3. I almost accidentally visited to this site, but stayed here for a long time. Stayed because everything was very interesting.

Comments are closed.