Mina armar skakar!

Oj, en otroligt konstig natt. Längtade efter morgonträning något enormt när jag gick och lade mig vid 22. Sedan snurrade tankarna i skallen i 3h non-stop och jag var så sur över att jag inte lyckades somna. Ni vet hur det är.. man bara vrider och vänder på sig och konstaterar hur många färre timmar man kommer få sova.

Men men.. Till slut någonstans alldeles för sent så fick jag några timmars sömn innan klockan äntligen ringde. Chockerade mig själv med att skutta upp, ladda på kläderna och lubba iväg på tunnelbanan. Helt normalt 05.25.

20130405-084829.jpg

Fick ha på mig godisskorna SpeedCross idag då jag körde på dubbfritt för första gången på länge. Gick super.. för att vi sprang väldigt lite imorse. Däremot gjorde vi armhävningar, armhävningar, armhävningar, plankan, armhävningar, burpees, armhävningar och så lite fler armhävningar. Haha. Minst 300 idag i alla fall. Jag märker hur jag blir bättre och bättre för varje dag. Kommer ihåg i höstas när 20 armhävningar gav mig ångest, och att jag dog efter ungefär 10 stycken…

20130405-084837.jpg

Och vet ni vad. Strax innan 08 är man rejält tränad och nyduschad och glad. Sprallig och helt perfekt förtjänt av en lyxigt god frulle innan arbetsdagen börjar!

1 Comment

  1. Ha ha… I was just surfing around and took a glance at these remarks. I can’t believe that there’s still this much fascination. Thanks for crafting articles about this.

Comments are closed.