Överväldigad!

Hejsan vänner!

Hoppas allt är bra. Här är det fint, jag känner mig dock lite överväldigad. Typ av livet. I allmänhet. I synnerhet. Osv. Ni vet. Vi har idag flängt iväg till Al cudia och kollat in potentiella hotell inför höstresan.. så ja.. det känns ju enormt kul :) Deltagarna har roat sig på egen hand i hotellets gym eller spa-avdelning nu innan transfern går till flygplatsen.

Och hur går det för er då? Här brölar jag bara på om livet liksom. Ena veckan är man dödssjuk och nästa vecka är man på Mallis och skruttar runt. Men den ena ”weeeeiii”-bilden efter den andra. Lite väl mycket envägskommunikation på sista tiden tycker jag! Är det dags för tävlingar eller vad? Tell Mirre. 

I övrigt kan jag meddela att Team Nordic Trail (ja ni vet vilka) briljerade i tidningen Östermalmsnytt i helgen. Överväldigad som sagt. Fan va coolt!!! ;)

 

4 Comments

 1. Håkan

  Munkastigen Trail Run idag! 44 ganska glada km genom skogar och över rullstensås. Med TNT-kändisen Maria Carlsson. En bra lördag!

 2. C

  Du ska väl köra Haglöfs Night Trail Run på lördag? Kommer passa dig perfekt. Det kommer bli världens drag med storbildsskärm och allt!

  • Miranda Kvist

   Hej!! Åh jag vet inte, just nu försöker jag hålla min enda lediga helg etta år.. typ lite fri ;) fast det skulle vara kul. Vi får se!!! =)

 3. Many thanks so much for this! I’ve not been this moved by a web site publish for quite some time! You might have obtained it, whatever that means in blogging. Anyway, You’re unquestionably someone that has something to say that folks require to hear. Sustain the superb work. Hold on inspiring the individuals!

Comments are closed.