Torsdagstankar om trail

Herregud vad trail exploderar överallt. Nu ska alla springa i skogen känns det som. Sjukt coolt! Ärligt…ungefär första gången i mitt liv som jag gör något som är ”inne”. Mohahaha…

Jag tycker det är lite roligt när jag får kommentarer som att ”Det är gratis att springa i skogen”. Absolut! Det är även gratis att springa på asfalt, men det betalar folk för. Och det är sjutton gånger billigare att laga mat, men folk går ändå på restaurang..

Hihi. Man måste ju leverera en produkt som man tror på, och som ger mervärde. Som min goda vän Eric brukar säga; man måste bidra med något, annars finns det ju ingen vits.

Det gör vi, och det är kul att det uppskattas :) Men på långa vägar är inte Mirre nöjd. Bara att jobba framåt. Just nu idag har jag lagt en del energi på vårt kommande Åre-läger. Jag tycker ni ska göra som 50 andra löpare; nämligen hänga med till Åre :)

Nu är jag visserligen helt färgad, men efter att ha scannat av konkurrensen så är det faktiskt inte många som erbjuder läger i den prisklassen, med dem profilerna. Dessutom i alla nivåer. Blir en spännande och rolig helg!! 

Kanske en uttjatat bild, men är den inte fin? Från Fjällmarathon förra året, precis i trakterna där vi kommer springa.

1 Comment

Comments are closed.