Älg på besök!

Spontanfoto: Emma Rodling

Hejsan vänner. Bilden är ifrån dagens besök av älgen.. haha mitt under fotograferingen. Förvånad Mirre till höger. Det var ju spännande. Långt mindre panikartat när jag såg att det var en älg och inte en björn ;)

Hursom. Är så trött att jag kroknar snart. Så mycket detaljer som röjts igenom sista stunden nu. Dessutom har vi välkomnat de första löparna samt haft ledarmöte och planering. Är sjukt laddad men samtidigt i ett jäkla behov av sömn kan jag meddela. Vill slänga up massor av bilder på våra förberedelser men det kommer avslöja överraskningar, så jag får låta bli. Simma lugnt grymma löpare.. imorgon kör Team Nordic Trail Sveriges största fjällöparläger hittils (vad jag vet :).. God natt!

 

1 Comment

  1. Robert

    Du är en förebild, rocka på =))

Comments are closed.