Färden bär mot Norrpan

Hejsan på er igen. Har precis promenixat lite utanför dörren och förberett mig inför kvällens föreläsning. Det blir första gången jag drar ”Från asfalt till skogs(tokig)!” officiellt. Superroligt! Blandar smått och gott från annat, men har möjlighet att lägga till lite fler grejer. Så roligt, då jag allt som oftast lägger till sådant som får folk att skratta. Jag vill bli stand-uppare i mitt nästa liv, det måste vara kul (och svinjobbigt) på samma gång.

Kl 17.30 drar föreläsningen igång på Team Sportia Ingelsta i Norrköping. Det är trailkväll inför Salomon Trail Tour förstås. Har ingen aning om uppslutningen eftersom jag är anlitad och inte arrangerar. Och det är alltid lite nervöst när man inte vet vad man ska förvänta sig. Överlag är det alltid nervöst när man ska föreläsa, det bara är så. Ska peppa med lunch och lite fix innan det bär iväg.