Fredagsfest!!

Hallå folket! Satan i gatan, idag är det ju marathonfest. ÅÅÅÅÅH jag kommer ihåg när man satsade på Stockholm Marathon och kvällen innan.. herregud, det var så nervöst. ÅH! Jag älskar kvällen innan Stockholm Marathon. Pastaparty på Östermalms IP, alla vänner, världens sämsta expo (som man ändå älskar) och hela hämta-ut-nummerlappen-grejen.

Nu för tiden är det ju inte sämre direkt.. jag träffar en helt sjukt stor mängd löpare som ska springa när jag är på jippon; många vänner, vissa bekanta och förstås obekanta bloggläsare osv. Det är jätteroligt, jag är ju inte direkt folkskygg ;)

Ikväll blir det att möta upp flertalet snyggingar, och hänga lite på IP. Innan dess är min uppgift verkligen att skärpa till mig och jobba bort en drös med grejer så att jag kan fokusera endast på loppen och kompisarna i helgen; Stockholm Marathon och Salomon Trail Tour i Falun. Kom igen nu Mirre…

Stockholm Marathon 2012, en jäkligt blöt historia…

15 Comments

  1. Good blog! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a great day!

  2. Samachare West Wing Wednesday Top 5 constitutional moments

  3. Aliquam fermentum sem ac turpis

  4. Slideshow Eerste zege HCAW3 HCAW Reserve Reserves

  5. Connectez CDN hbergement pour phpBB

  6. The RAConteurs Thanksgiving Prayer PHT Blog

Comments are closed.