Medaljens baksida!

Säg att resor och event är medaljen, då är helt klart medaljens baksida att man måste packa. Kan man anlita en packningsspecialist???!

Som ni vet så glömmer jag alltid något. ALLTID. Alltid. Gissa vad det var i lördags hehe. Jo vätskeblåsan till löparryggan, men tack och lov så räddade José mig. Men som sagt. Glömmer-alltid-något. Och såklart det blir självuppfyllande också då jag räknar med att glömma något…

Just nu är det packningskrig här hemma. Vet ni hur mycket man behöver för att rodda ett träningsläger i fjällen?! Tusen saker att tänka på, och folk ansluter torsdag eller fredag, eller lördag och middagar hit och dit, och pass, och upplägg, och bokningar, och så vidare. Ja, svårförklarat, men ni vet hur det kan vara när det snurrar lite.

Men sådan himla tur att jag gillar berg-o-dalbanor :) 

Lyckas jag bara åstadkomma en okej packning så ska väl även jag slappna av. Bilen rullar mot Jämtland (JIPPI!!!!) om 2h. Så otroligt och fantastiskt kul, som jag längtar! Men visst fan är man nervös också, tänk på mig i helgen är ni goa :)

Foto: Magnus Östh

6 Comments

  1. Hanna

    Åh, vad roligt!!! Önskar att jag kunde vara med. Jag kommer definitivt att tänka på er hela helgen. Ha det så jädrans härligt nu!!!

    • Miranda Kvist

      Haha nej det blir för många val :D

  2. Håkan

    Folk som fjällvandrar brukar ha packningslistor som de använder nitiskt och uppdaterar varje år utifrån sina erfarenheter. Det är så jobbigt att inse att man glömt tändstickorna.. eller sovsäcken.. eller toapapper…

  3. Du får börja med en fin samling listor. =) Kanske ett flertalet specifika listor som kan kombineras ihop efter behov. En för hotellövernattning, en för camping, en för kort distans, en för lång etc. Så tar man en bunte listor och packar därefter. Med självfallet lite undantag som kommer sluta med att man ändå glömmer något… Händer så lätt. Glömde själv handduken imorse.

  4. Me

    Grym bild:)

Comments are closed.