På gång mot Kullamannen

Hallå vänner! Efter en bra stunds härjande i Kullaberg blev det lunch och lite häng och nummerlappsutdelning. Därefter drog vi bortåt Höganäs för lite halvt avslappnad crazytime. Med mig hade jag ett glatt och gött häng bestående av Mattias, Hanna, TrailPerra och undertecknad Duracell förstås.

20130510-225258.jpg


Efter många om och men så hämtade jag till slut ut nrlappen till Ultran. Gudarna ska veta att JAG VILL springa, men jag är lite oroad. Jag är inte riktigt mig själv, och jag känner inte igen känslan i kropp och knopp. ÅHHH såklart jag till slut tar den här nrlappen för att jag verkligen måste få se detta vackra och oemotståndliga och smått makalösa naturområde.

Om ni bara kunde förstå hur ofattbart vackert det ser ut här. Jag ska köra världens absolut lugnaste löpning imorn, och försöka njuta av loppet. Jag måste få se mer av detta område. Hoppas att jag tar rätt beslut bara. Jag vill inte låta som en tråkig gnälltant ;) men jag är helt ärlig när jag berättar att jag övervägt de flesta distanser vid det här laget.. ;)

Men nu jäklar nu kör vi. Eldsjälarna bakom loppet gör världens jobb, så detta kommer bli HUR BRA SOM HELST imorn. Kvart över sju går bussen.. kommer bli magic. Tar med mig mobilen och tar bilder. Blir måååååånga timmar ute…

2 Comments

  1. Lycka till!:)
    Jag har idag vunnit en startplats i ett ultralopp 6 tim i juni. Vet inte om jag ska se det som ett tecken på att jag verkligen ska prova eller inte…! Får väl se om jag överlever Gbg-varvet först!;)
    Kram

  2. Lycka till i morgon Miranda! :) Ju längre tid det tar desto mer får du njuta av naturen och ta bilder! ;)

    Tack för att du är en sån stor inspirationskälla!!

Comments are closed.