Sommarsöndag och veckoplanering

20130505-221004.jpg

Det kändes ruskigt somrigt när jag (som sådant där normalt folk?) satt på uteserving på Medis idag. Jag förstår vad ni tänker.. satt ner? Jajamensan fattas bara!

Även om det inneburit en del jobb här på kvällskvisten, men det är det värt. Dags att finula på veckans kommande program för övrigt! Mycket omväxlande och spännande om man säger så. Haha. Bombsäkert att det bjuder på både det ena och det andra, dags att ladda med energi!

Måndag – Jobb, träning och tvätta. Och afterwork-out-middag. Skvaller!

Tisdag – PACKA PACKA. Lite spännande möten och sedan orienteringslektion med TNT:arna. Jag kan knappt hitta hem så det är inte jag som håller i orienteringen. INGEN FARA.

Onsdag – Stockholm – Falkenberg och trailkväll. Föreläsning för min del! Något om en skogstokig Miranda. Hihi. Mer info imorn. Har jag Falkenbergsfolk här?

Torsdag – Falkenberg – Borås. Hämta upp den grande bussen som ni kommer få se i bloggen framöver. The-Amer-Buss.  Vår kärlekshistoria startas upp. Ratta ner till Skåne-land mot äventyr.

Fredag – Skåne-land. Typ Mölle. Kullaberg. Jobb, nöje och harmoni i grand symfoni? Salomon Trail Tour ÄR PÅ G VÄNNER.

Lördag – Typ springa sådan där ”Himmel, hav och helvete” som det kallas a.k.a Mr Kullamannen 50km! Får se hur mycket jag röjer på kvällen ;)

Söndag – Från Mölle tillbaka till Falkenberg och cirkeln är sluten? Falkenbergslopp innan jag rattar vidare mot huvudstaden. Kan jag måhända hinna hem innan veckan tar slut?

 

3 Comments

  1. Anette

    Hejsan!
    Jag har följt din blogg sedan 2010 eller något sådant. Jag bor i Falkenberg och jag hoppas verkligen att jag ska ha tid att gå och lyssna på din föreläsning på onsdag!

    • Miranda Kvist

      Åh vad roligt! =) Hoppas hoppas

Comments are closed.