Tankar om äventyr

Foto: Hanna

Vaknar upp pigg och glad. Känner mig som på bilden. Tyvärr ser det inte ut som på bilden utanför fönstret dock. Men det löser sig på sikt, har redan börjat räkna ner till nästa resa uppåt landet.

Jag kan inte sluta tänka på Nicklas äventyr Kap till Kap. Med motorcykel transporterade han sig från Nordkap till Kap Aghulas (högst punkten norr till lägsta punkten syd) och besteg det högsta berget i varje land. 6 månader rent äventyr. Så jävla coolt är förstås en underdrift. Det är långt mycket mer än så!

Ju större man tänker desto mer inser man att världen är en lekplats? Och att man egentligen kan göra precis-vad-man-vill-bara-man-bestämmer-sig-för-det och kommer till start. Precis som jag brukar säga på mina föreläsningar också, att ta sig till start är det stora steget. Inte att ta sig till mål. Det har Nicklas förstått tusen gånger tidigare än mig också, och som han vågar ta steget och satsa!

Tack Nicklas för dina ord och dina äventyr.

De ger bränsle, inspiration och kickar igång oerhört många funderingar :)

 

2 Comments

  1. resolutedesk.ibuyp” Resolute Desk my own blog now

Comments are closed.