TNT i Edsåsdalen dag 3 – Söndagsavslutning

Ibland så måste jag försöka förstå mig själv, men det gör jag inte. Klockan är strax midnatt och jag är verkligen övertrött. Jag borde mest svimma ner i sängen, men som vanligt vill jag gärna ”återuppleva” min dag via bloggen. Det måste finnas någon form av diagnos på det här.

Hursom, jag lär väl tjata om vårt läger i Edsåsdalen i all oändlighet förmodligen, men det är för att det helt enkelt varit hur sjukt bra som helst. Och det säger jag liksom inte bara som arrangör.. Det har bara varit fantastiskt skoj. Och alla detaljer har funkat, alla människor har varit helt suveräna och Köjagården har varit lika magisk som vanligt. Äh fyfan. Liksom för bra helt enkelt. Hata mig inte :) Jag är bara så glad!

Dagen började med morgonjogg innan Nicklas Lautakoski höll föreläsning. Åh Nicklas. Jag skulle kunna skriva en roman om hans föreläsning.. jag vet inte hur mycket jag skrattade.. och hur inspirerad jag blev!! Jag gjorde faktiskt en liten deal med mig själv under hans föreläsning som jag ska berätta mer om inom kort. Det var länge sedan jag blev så påverkad av någons ord. Helt suveränt Nicklas. Du får mig att drömma om ännu större mål, tack!

20130519-233003.jpg

Efter en sann inspirationsboost fick vi äran att förlägga ett avslutande pass i skidbacken med främmat; Åres näringslivschef Jan Andersson kom och hälsade på. Jag lurade honom till oss, och nästa gång kommer han även med och springer. Jag förmodar att han lägger taktik med Andreas Svanebo när denna bild är tagen ;)

20130519-233031.jpg

Det avslutande passet blev en övning på individuell nivå i en skidbacke. Haha.. som våra kära deltagare har slitit och peppat varandra hela helgen!!! En fröjd att se. Och att få avsluta gemensamt i medelhavsvärmen uppe på toppen.. sicken dröm. Bättre än man någonsin hade kunnat hoppas på!

20130519-233146.jpg

20130519-233158.jpg

20130519-233207.jpg

20130519-233046.jpg

20130519-233234.jpg

20130519-233217.jpg

 

20130519-233318.jpg

 

20130519-232950.jpg

Världens gladaste Mirre på språng som vanligt!! Jag skulle ljuga om jag inte erkände att mina ben började sega till en hel del på sista passet idag, så det blev mycket mer pepp än det blev skidbacke. Men likväl hur trevligt som helst. Någon måste ju heja, eller hur? ;)

Supersmarrig lunch precis som alla dagar. Jag tror vi garanterat har gått upp i vikt hela bunten med tanke på hur väl Köjagården har behandlat oss!

20130519-233326.jpg

20130519-233405.jpg

Efter avslutande lunch blev det stekande i solen och det sedvanliga utcheckandet och hejdå-andet. Har det verkligen gått en hel helg? Det sa swich!! Samtidigt som vi har hunnit med så mycket på samma gång. Försökte krama och småprata med samtliga så gott jag kunde. Vi körde en avslutande ceremoni där vi tackade alla våra deltagare och ledare, samt blev applåderade jag och Eric för vårt arrangemang. Värmde helt klart.. vi är sjukt stolta över helgen som överträffade våra förväntningar, men är likväl ödmjuka och så glada över att alla var med och bidorg till dessa toppendagar. Jag är bara lycklig helt enkelt! Så många människor som aldrig har sett fjäll har fått chansen, och i denna värme och i denna gemenskap… helt super!

20130519-233352.jpg

Innan avresa fick samtliga med sig lite Skogsgodis, som vi förstås kommer att berätta mer om inom kort. Efter avslutande snabbmöte, vinka av alla och säga hej då till Ahlström och Köjagården så fick det bli raka vägen till bensinmacken på eftermiddagen. Vi råkade få syn på en brygga, så vi satte oss. Kort därefter slumrade vi bort en stund på bryggan. Två människor med rätt stora energidepåer behövde bara blunda lite.. haha. Men ingen fara, sedan kickade vi igång med schlager (jag erkänner) och ett par 6h senare var vi tillbaka i Stockholm.

20130519-233424.jpg

Just nu är kroppen lite glad och seg och trött på samma gång. Efter en orolig influensavecka för 3 veckor sedan har det ju blivit Mallis, Kullaberg och Edsåsdalen inkluderat allt tänkbart; roddande, coaching, föreläsning, pepp, administration, resande, enorm mängd träningstimmar, tävlingstimmar, rekande, skuttande, bloggande, jobbande… osv osv.. Inte många lugna stunder om jag ska vara ärlig. Så imorn lär luften gå ur liten Duracell, och jag ska sova och sova och sova och sova.

Men likväl är jag helt superduperochöverväldigad. Jag har haft världens roligaste helg bland helt suveräna människor med precis de ingredienser som krävs för en riktig UPPLEVELSE; fantastiska människor, fantastisk natur och fantastisk löpning.

Tack och godnatt :)

20130519-233256.jpg

1 Comment

  1. Både bild och text skvallrar om att det varit några härliga dagar! Och vilken energi du har, helt otroligt. Sov nu! ;)

Comments are closed.